Fairtrade tassen

Fairtrade tassen voor iedere smaak 

‘Fairtrade’ staat voor eerlijke handel. Dit wil zeggen dat de maker van onze fairtrade tassen een eerlijke prijs ontvangt voor de producten. Maar het betekent bijvoorbeeld ook dat wordt gezorgd voor een veilige werkomgeving, normale werkdagen en gezondheidszorg. Onze fairtrade tassen worden in ontwikkelingslanden en opkomende economieën gemaakt, zoals Colombia, Cambodja en India. Door te kiezen voor een fairtrade shopper of fairtrade rugtas zorgt je niet alleen voor werkgelegenheid, maar dit biedt kansen voor de ontwikkeling van hele gemeenschappen in deze landen.

Fairtrade handtas in verschillende maten   

Handtassen zijn er in allerlei soorten en maten. Kies je voor een kleurrijke fairtrade handtas in vrolijke kleuren of ga je voor een grotere fairtrade laptoptas die je eenvoudig meeneemt naar het werk? Eén ding is zeker: door te kiezen voor fairtrade, schaf je bewust een tas aan waarvoor de maker op passende wijze wordt beloond. Zo draagt je jouw steentje bij aan een betere wereld. Een bijkomend voordeel is dat de tassen vaak handgemaakt zijn en daardoor allemaal uniek. Bent je op zoek naar meer mooie duurzame accessoires? Een fairtrade sjaal maakt jouw outfit helemaal af.

Unieke fairtrade fietstas

Welke tas je ook zoekt, er is altijd een fairtrade optie te vinden. Bent je bijvoorbeeld op zoek naar een bijzondere, degelijke en waterdichte fietstas. De fairtrade fietstassen zijn gemaakt van bijvoorbeeld duurzaam. Doordat ieder exemplaar anders is, weet je zeker dat je een unieke tas op de bagagedrager heeft.

Fairtrade mode online shoppen

Bij MoreThanHip shop je de mooiste fairtrade tassen, accessoires, mode en cadeaus. De tassen worden op een verantwoorde manier gemaakt van gerecycled materiaal. Door bewust te kiezen voor een tas die wordt gemaakt op een zo duurzaam mogelijke manier, voor een eerlijk loon, kunnen de makers een beter bestaan opbouwen en hierdoor de negatieve cirkel van armoede en kinderarbeid doorbreken. Neem direct een kijkje bij ons ruime assortiment met uniekefairtrade tassen. In de linkerkolom verfijn je de selectie door te filteren op soort, merk, prijs en duurzaamheid. Voor 17:00 uur besteld? Dan verzenden we jouw nieuwe tas nog dezelfde werkdag!