• Unieke eco & fair collectie
 • Vóór 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden
 • Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

"Het uitgangspunt voor onze service, is hoe wij zelf graag behandeld worden"

Heb je een vraag voor ons?
 
Op werkdagen zijn wij tussen 09.00 en 21.00 uur te bereiken op telefoonnummer +31 (0)348 470140.
Maar je mag ook altijd een mail naar info@morethanhip.nl sturen. Die beantwoorden we dan zo snel mogelijk.

Snelle levering
Als je op werkdagen voor 17.00 uur bestelt en hebt betaald, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, verzenden we op maandag. 

Gratis verzending in Nederland vanaf € 35,-
Wij verzenden bestellingen binnen Nederland gratis vanaf € 35,-. Daaronder betaal je € 2,95 verzendkosten.
Voor België en Duitsland: bij bestellingen boven € 50,- berekenen wij geen verzendkosten! Onder de € 50,- bedragen de verzendkosten € 2,95.
Voor andere Europese landen rekenen wij € 9,95,- bezorgkosten; voor de rest van de wereld € 25,- 

In Nederland wordt de bestelling aangeboden door PostNL. Er wordt 2 keer aangeboden, daarna gaat het pakket naar de dichtstbijzijnde PostNL vestiging waar je het pakket zelf op kunt halen.

Maak gebruik van onze gratis cadeauservice
Is je bestelling een cadeau? Wij pakken het graag voor je in en doen er een kaartje bij met jouw cadeaubericht. Gewoon gratis en voor niks! Je kunt dit aangeven bij 'Cadeau opties' in de winkelwagen.

Wil je het cadeau rechtstreeks laten versturen naar de gelukkige ontvanger? Vul dan het adres van de ontvanger in bij het verzendadres (bij het afrekenen). 

Ruilen of retourneren
Niet helemaal tevreden over je bestelling? Binnen 30 dagen na ontvangst kun je producten zonder opgaaf van reden retourneren.Wij betalen het aankoopbedrag dan direct terug. De kosten en risico voor retourzendingen zijn voor rekening van de koper.

Als je een arikel retourneert, mag dit niet gebruikt zijn. Dan kunnen we het niet als retour accepteren. Ook verzoeken wij je om de originele verpakking waarin je het hebt ontvangen te gebruiken.

Wanneer je vóór aankoop (of binnen 2 dagen na bestelling) aan ons laat weten dat het een het een cadeau voor iemand anders is, dan kunnen we altijd even overleggen over een aangepaste retourtermijn.

Het retourneren van artikelen werkt als volgt:

 1. Stuur een e-mail naar info@morethanhip.nl.
 2. Vermeld in de e-mail het ordernummer.
 3. Verpak het onbeschadigde product (bij voorkeur in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging bij terugsturen wordt vermeden.
 4. Sluit de factuur of het ingevulde herroepingsformulier bij, zodat wij jou als afzender kunnen herkennen.
 5. Stuur het artikel binnen 14 dagen terug nadat je het retour hebt gemeld.
 6. Ons retouradres is: MoreThanHip, Keizerstraat 28A, 3417 EB Montfoort

Snelle terugbetaling bij retourneren
Wij betalen het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de eventuele verzendkosten of leveringskosten die voor het geretourneerde product in rekening zijn gebracht. Wij doen de terugbetaling in principe op dezelfe dag dat wij de retour ontvangen en uiterlijk binnen 7 dagen.

Voor het terugbetalen gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat je hebt gebruikt om je bestelling te betalen. Behalve wanneer we in overleg kiezen voor een andere betaalmethode. De terugbetaling is kosteloos voor jou als klant.

Ook ruilen is geen problem
Bel of mail ons zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen. Kosten en risico voor het retourzenden zijn voor de koper. Maar het opnieuw sturen van een artikel nemen wij voor onze rekening.

Klachten en garantie
Wij hanteren een beperkte garantietermijn van 1 jaar na aankoopdatum voor defecten aan materialen. Tijdens deze garantieperiode zullen we, volgens onze keuze, het product herstellen of vervangen op voorwaarde dat het product naar MoreThanHip wordt teruggezonden (samen met het originele aankoopbewijs of dat van onze wederverkoper). Deze garantie dekt niet de schade die het resultaat is van een ongeluk, slecht gebruik of normale slijtage of diefstal.

In alle gevallen worden reële klachten direct opgelost. Neem na vaststelling van de klacht direct contact met ons op door te mailen naar info@morethanhip.nl.

 

MoreThanHip is aangesloten bij Webshop Keurmerk

      Veilig en betrouwbaar

 


Indien u winkelt bij een aangesloten webwinkel weet u als consument dat:

 • U veilig kunt betalen
 • U zeker weet bij welk bedrijf u winkelt
 • Uw privacy gewaarborgd is
 • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
 • De Keurmerk-code door een winkel moet worden nageleefd

Met andere woorden, dat u veilig en betrouwbaar kunt winkelen op internet.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.
Pak je korting!