• Unieke eco & fair collectie
 • Vóór 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden
 • Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

Ruilen of retourneren

Niet helemaal tevreden over je bestelling? Binnen 30 dagen na ontvangst kun je producten zonder opgaaf van reden retourneren. Wij betalen het aankoopbedrag dan terug, zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen. De kosten en risico voor retourzendingen zijn voor rekening van de koper. Bij retourneren betaal je dus zelf de verzendkosten.

Als je een arikel retourneert, mag dit niet gebruikt zijn. Dan kunnen we het niet als retour accepteren. Ook verzoeken wij je om de originele verpakking waarin je het hebt ontvangen te gebruiken.

Wanneer je vóór aankoop (of binnen 2 dagen na bestelling) aan ons laat weten dat het een het een cadeau voor iemand anders is, dan kunnen we altijd even overleggen over een aangepaste retourtermijn.

Het retourneren van artikelen werkt als volgt:

 1. Stuur een e-mail naar info@morethanhip.nl.
 2. Vermeld in de e-mail het ordernummer.
 3. Verpak het onbeschadigde product (bij voorkeur in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging bij terugsturen wordt vermeden.
 4. Sluit de factuur of het ingevulde herroepingsformulier bij, zodat wij jou als afzender kunnen herkennen.
 5. Stuur het artikel binnen 14 dagen terug nadat je het retour hebt gemeld.
 6. Ons retouradres is: MoreThanHip, Keizerstraat 28A, 3417 EB Montfoort

Retourneren tegen gereduceerd tarief (alleen in Nederland)
Meld je een retour aan via e-mail, dan ontvang je van ons een link waarme je tegen gereduceerd tarief een verzendetiket kunt kopen. Dit geldt voor artikelen die in een pakket worden verstuurd.
Je betaalt dan € 5,55. Dit is € 1,80 goedkoper dan wanneer je een etiket op het postkantoor koopt (€ 7,25) en € 1,30 goedkoper dan wanneer je een pakket online frankeert(€ 6,75) op de site van PostNL.

Past het artikel door de brievenbus, dan kun je dit het beste frankeren met postzegels.

Snelle terugbetaling bij retourneren
Wij betalen het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de eventuele verzendkosten of leveringskosten die voor het geretourneerde product in rekening zijn gebracht. Wij doen de terugbetaling in principe op dezelfde dag dat wij de retour ontvangen en uiterlijk binnen 7 dagen.

Voor het terugbetalen gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat je hebt gebruikt om je bestelling te betalen. Behalve wanneer we in overleg kiezen voor een andere betaalmethode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Terugbetaling verzendkosten
Het terugsturen van een bestelling is altijd voor rekening en risico van de koper. Bij retourneren betaal je dus zelf de verzendkosten.

Betaalde verzendkosten bij bestellingen onder de € 35,- worden wel terugbetaald. Dit geldt alleen als je de hele bestelling terugstuurt. Als je bijvoorbeeld 2 artikelen bestelt en er 1 houdt en 1 terugstuurt, dan betalen wij de verzendkosten niet terug.

Ook wanneer het totaalbedrag van de bestelling door het retourneren onder de € 35,- zakt, houden wij € 3,95 in op het terug te betalen bedrag. Immers, wanneer je alleen dit artikel had besteld waren ook € 3,95 verzendkosten in rekening gebracht. 

Ook ruilen is geen probleem
Bel of mail ons zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen. Het artikel mag niet gebruikt zijn en de kosten en het risico voor het terugsturen zijn voor de koper. Maar het opnieuw sturen van een artikel nemen wij voor onze rekening.

Klachten en garantie
Wij hanteren een beperkte garantietermijn van 1 jaar na aankoopdatum voor defecten aan materialen. Tijdens deze garantieperiode zullen we, volgens onze keuze, het product herstellen of vervangen op voorwaarde dat het product naar MoreThanHip wordt teruggezonden (samen met het originele aankoopbewijs of dat van onze wederverkoper). Deze garantie dekt niet de schade die het resultaat is van een ongeluk, slecht gebruik of normale slijtage of diefstal.

In alle gevallen worden reële klachten direct opgelost. Neem na vaststelling van de klacht direct contact met ons op door te mailen naar info@morethanhip.nl.

MoreThanHip is aangesloten bij Webshop Keurmerk

      Veilig en betrouwbaar

Indien u winkelt bij een aangesloten webwinkel weet u als consument dat:

 • U veilig kunt betalen
 • U zeker weet bij welk bedrijf u winkelt
 • Uw privacy gewaarborgd is
 • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
 • De Keurmerk-code door een winkel moet worden nageleefd

Met andere woorden, dat u veilig en betrouwbaar kunt winkelen op internet.