Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 

Retourneren

Niet helemaal tevreden over je bestelling? Binnen 30 dagen na ontvangst kun je artikelen retourneren. Via ons retourportaal kun je hiervoor een retouretiket aanmaken tegen gereduceerd tarief.

Past je bestelling door de brievenbus? Dan kunnen ALLEEN klanten uit Nederland kiezen boor een brievenbuspakje. Past het niet door de brievenbus, kies dan altijd voor een pakket. Eenmaal aangeschafte verzendetiketten kunnen niet meer gecrediteerd worden.

N.B.: Het retourportaal kan alleen worden gebruikt voor bestellingen die in onze eigen webshop zijn geplaatst.

Kosten en risico van retourzending
De kosten en het risico voor retourzendingen zijn voor rekening van de koper. Bij retourneren en betaal je dus zelf de verzendkosten. Graag wijzen we je erop dat het risico van de verzending bij aanschaf van bovengenoemd etiket bij de klant blijft. Pakketverzending die via ons wordt aangeschaft, zijn niet verzekerd!

Ruil je een artikel om, dan dan betaal je voor het retour sturen en nemen wij de verzendkosten voor het toesturen van het nieuwe artikel voor onze rekening.

Als je een artikel retourneert, mag dit niet gebruikt zijn. Dan kunnen we het niet als retour accepteren. Ook verzoeken wij je om de originele verpakking waarin je het hebt ontvangen te gebruiken.Gemakkelijk retourneren tegen gereduceerd tarief

  1. Ga naar ons retourportaal. In het retourportaal kun je bovenaan de pagina de gewenste taal selecteren.
  2. Vul je ordernummer en e-mailadres in.
  3. Doorloop het menu en maak een retouretiket aan tegen gereduceerd tarief van € 4,95 voor Nederland. Voor retouren uit België en Duitsland € 6,75. Je kunt de kosten voor het retouretiket meteen afrekenen.
  4. Verpak het onbeschadigde product zo goed mogelijk (bij voorkeur in originele verpakking) zodat beschadiging bij terugsturen wordt vermeden.
  5. Stuur het artikel binnen 14 dagen terug nadat je het retour hebt gemeld.

Ons retouradres is: MoreThanHip, Papland 16, 4206CL Gorinchem, NL

Snelle terugbetaling bij retourneren
Wij betalen het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de eventuele verzendkosten of leveringskosten die voor het geretourneerde product in rekening zijn gebracht.

Wij doen de terugbetaling in principe op dezelfde dag dat wij de retour ontvangen en uiterlijk binnen 7 dagen. Hiervoor gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat je hebt gebruikt om je bestelling te betalen. Behalve wanneer we in overleg kiezen voor een andere betaalmethode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Terugbetaling verzendkosten
Het terugsturen van een bestelling is altijd voor rekening en risico van de koper. Bij retourneren betaal je dus zelf de verzendkosten.

Betaalde verzendkosten bij bestellingen onder de € 35,- in Nederland en € 50,- in België en Duitsland worden wel terugbetaald. Dit geldt alleen als je de hele bestelling terugstuurt. Als je bijvoorbeeld 2 artikelen bestelt en er 1 houdt en 1 terugstuurt, dan betalen wij de verzendkosten niet terug.

Ook wanneer het totaalbedrag van de bestelling door het retourneren onder de € 35,- in Nederland en € 50,- in België en Duitsland zakt, houden wij de verzendkosten in op het terug te betalen bedrag. Voor Nederland is dit € 3,95, voor België € 4,95 en voor Duitsland € 4,95. Immers, wanneer je alleen dit artikel had besteld waren deze verzendkosten ook in rekening gebracht. 

Klachten en garantie
Wij hanteren een garantietermijn van 1 jaar na aankoopdatum voor defecten aan materialen. Tijdens deze garantieperiode zullen we, volgens onze keuze, het product herstellen of vervangen op voorwaarde dat het product naar MoreThanHip wordt teruggezonden (samen met het originele aankoopbewijs of dat van onze wederverkoper). Deze garantie dekt niet de schade die het resultaat is van een ongeluk, slecht gebruik of normale slijtage of diefstal.

In alle gevallen worden reële klachten direct opgelost. Neem na vaststelling van de klacht direct contact met ons op door te mailen naar info@morethanhip.nl.

MoreThanHip is aangesloten bij WebwinkelKeur

Indien u winkelt bij een aangesloten webwinkel weet u als consument dat:

  • U veilig kunt betalen
  • U zeker weet bij welk bedrijf u winkelt
  • Uw privacy gewaarborgd is
  • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
  • De Keurmerk-code door een winkel moet worden nageleefd

Met andere woorden, dat u veilig en betrouwbaar kunt winkelen op internet.


Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.