Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 

Duurzame relatiegeschenken versterken het groene imago van je bedrijf of organisatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij steeds meer bedrijven en instellingen hoog op de agenda. Duurzame relatiegeschenken, premiums, give aways en eventueel eigen duurzame producten kunnen daar een belangrijke rol in spelen. Zij dragen bij aan het realiseren van een groener en duurzamer imago.

Relatiegeschenken als duurzaam statement

Als je bezig bent de transitie te maken naar een duurzame bedrijfsvoering, dan wil je dat ook aan de buitenwereld laten zien. Relatiegeschenken en give aways een integraal onderdeel uitmaken van een duurzame marketingstrategie. Zo wordt een relatiegeschenk een duurzaam statement.

Ruime mogelijkheden voor maatwerk

Samen met onze producenten bieden wij uitgebreide mogelijkheden. Bijvoorbeeld met fraai ontworpen artikelen van gerecyclede of natuurlijke materialen. Artikelen die bovendien duurzaam geproduceerd zijn. Of met andere woorden: met respect voor mens en milieu.

Bovendien is het goed om te weten dat wij ook maatwerk bieden: zowel qua design als in kleurgebruik en het aanbrengen van een logo, beeldmerk of slogan.

MoreThanHip biedt vele mogelijkheden in materialen en type producten

Tassen en accessoires van ecoleer

Wij bieden een breed assortiment artikelen van plantaardig gelooid leer, zoals tassen, portemonnees, etuis of schrijfmappen. Het ecoleer-assortiment van de eco & fair leverancier MoreThanHip is Fair Trade geproduceerd, wat ook een aspect van duurzaamheid is. Afhankelijk van de oplage is het mogelijk om een logo in het leer aan te brengen.

Sjaals, omslagdoeken en plaids van bamboe
Bamboe is een zeer duurzaam materiaal te zijn, dat snel aan populariteit wint. MoreThanHip heeft een collectie sjaals, omslagdoeken en plaids van bamboe ontwikkeld, die zich ook uitstekend lenen als relatiegeschenk of als kerstgeschenk. Naast de kleuren uit ons eigen assortiment zijn ze in een groot kleurenpalet te produceren, dus uitstekend af de stemmen op de huisstijl van je bedrijf.

Hangmatten van parachutestof
Een hangmat van MoreThanHip is het hele jaar door een zeer gewaardeerd cadeau. Hij zit namelijk een klein en handzaam zakje dat je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Zeer geschikt dus voor vakantie én voor eigen huis en tuin. Binnen de beschikbare kleuren parachutestof kun je de hangmat afstemmen op je bedrijfskleuren. Tevens kan een logo op het zakje worden aangebracht.

Relatiegeschenken van je eigen reclamebanners
Veel organisaties hebben bedrukte PVC-doeken die zijn gebruikt voor beurzen, congressen en reclamecampagnes in hun magazijn liggen. Deze reclamebanners zijn sterk en soepel en daardoor zeer geschikt om een tweede leven te geven als schoudertas, rugtas, toilettas of etui. En het mooie is dat de bedrukking zorgt voor herkenbaarheid en het tegelijkertijd een heel eigen en uniek product maakt. MoreThanHip heeft al voor diverse opdrachtgevers reclamebanners gerecycled tot degelijke tassen, onder meer voor musea en consultancyfirma’s.

Hergebruik van vrachtwagenzeil
Een ander materiaal dat zeer geschikt is voor hergebruik vinden we volop in de transportsector. Van talloze vrachtwagens is de oplegger bespannen met zeil, dat vaak bedrukt is met bedrijfsnamen, slogans, logo’s en andere grafische afbeeldingen. Na vele jaren en honderdduizenden kilometers op de weg worden deze zeilen afgedankt. Maar in een andere vorm kan het nog jarenlang mee en veel plezier verschaffen aan de nieuwe eigenaar. Bovendien heb je er een leuk verhaal bij als je relatiegeschenken van eigen, hergebruikt materiaal weggeeft.

Overigens hoeven vrachtwagenzeil-artikelen niet van eigen materiaal te zijn. Ons atelier kan voldoende zeilen van transportbedrijven krijgen om zowel voor ons eigen assortiment als voor speciale opdrachten tassen en accessoires te produceren.

Wat zijn jouw wensen voor duurzame relatiegeschenken?
Benieuwd naar onze mogelijkheden voor eco & fair design relatiegeschenken? Wij vertellen je graag meer over onze materialen en producenten. Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking met een bijzonder product. Bel 0348 – 140 470 of stuur een e-mail.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.