Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing houdt in dat je advertenties van MoreThanHip op je website plaatst. Wanneer er iemand klikt op onze advertentie, wordt hij/zij doorgelinkt naar onze webshop. Dit  wordt geregistreerd door het Affiliate Netwerk. Als dit bezoek leidt tot een verkooptransactie, ontvang je als affiliate een commissie over het verkoopbedrag. Ook wanneer de bezoeker niet direct een bestelling plaatst, maar wel binnen de looptijd van de cookie, krijg je deze vergoeding.

Hoe werkt ons affiliateprogramma?
Om MoreThanHip te promoten krijg je de beschikking over allerlei advertentiemateriaal, zoals banners, tekstlinks en een XML-datafeed. Door mensen via deze promotiematerialen aan ons door te verwijzen, promoot je de onze website en producten. Op het moment dat iemand in onze webshop heeft besteld en afgerekend ontvangt u een commissie.

Wat kun je verdienen?
Per aankoop ontvang je 11% commissie van de verkoopprijs. En t/m 29 december 2017 zelfs 13%. Via online rapportage kan je jouw verdiensten zelf in de gaten houden.

Wat kost deelname aan ons affiliateprogramma?
Inschrijven voor en deelname aan het affiliate programma is helemaal gratis.

Waarom affiliate partner worden van MoreThanHip?
Wanneer je als affiliate ons promotiemateriaal gebruikt voor jouw site, help je mee de bekendheid en populariteit van de eco & fair designproducten van MoreThanHip te vergroten. Indirect draag je daarmee bij aan een duurzamere en eerlijkere wereld.

Meer weten?
MoreThanHip werkt met het affiliate marketing netwerk Daisycon. Ga naar de affliate campagne van MoreThanHip op Daisycon en meld je direct aan voor ons programma.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.