Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 

Eenvoudig en veilig betalen

In de webshop van MoreThanHip kun je eenvoudig en veilig betalen. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  1. i-DEAL
  2. PayPal
  3. Credit Card: Visa en MasterCard
  4. Achteraf betalen met Riverty (voorheen Afterpay)
  5. Bancontact
  6. SofortBanking
  7. VVV Cadeaukaart

Toelichting bij enkele betaalmethoden:

Riverty achteraf betalen (Nederland)
Riverty (voorheen AfterPay) voert voor www.morethanhip.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

Betalen met de VVV Cadeaukaart
Bij MoreThanHip kun je met een VVV Cadeaukaart betalen. Per bestelling kun je met één cadeaukaart betalen, en maximaal € 50,- afrekenen met een VVV Cadeaukaart. Deze regel is op 1 juli 2020 ingegaan in het kader van de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft).

Voorbeeld: je hebt een VVV Cadeaukaart met een waarde van € 100,- en je wilt een bestelling van € 75,- afrekenen. Je kunt dan € 50,- betalen van het tegoed dat op de cadeaukaart staat. De resterende € 25,- met betaal je dan met iDeal. Het overige tegoed op de cadeaukaart kun je bij een volgende bestelling gebruiken.

Je kunt met je VVV Cadeaukaart betalen door op de afrekenpagina te kiezen voor de betaalwijze VVV Cadeaukaart. Vervolgens klik je op de knop ‘Plaats bestelling’ en wordt je doorgeleid naar de betaalprovider van onze webshop.

Hier voer je het 19-cijferige kaartnummer en de pincode van 6 cijfers in. Deze codes staan op de achterkant van de VVV Cadeaukaart (de pincode vind je onder de kraslaag). Klik nu op de knop ‘Ga verder’.

Indien het te betalen bedrag hoger is dan de waarde van je VVV Cadeaukaart, wordt je automatisch doorgeleid naar iDeal om het resterende bedrag te betalen.

Let op! Rond het betaalproces af zonder terug te gaan of uw scherm te vernieuwen. Klik slechts één keer op de knop ‘Ga verder’, het kan even duren voordat deze reageert. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan ontvang je binnen 24 uur van VVV Cadeaukaart bericht over de kaartcode of terugstorten van het saldo. Kijk voor meer informatie op vvvcadeaukaarten.nl.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.