Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 

Armbanden

Duurzame armbanden kopen van natuurlijke materialen

Als je op zoek bent naar een accessoire met een verhaal, dan zijn duurzame armbanden van natuurlijke materialen een uitstekende keuze.

Duurzame armbanden van MoreThanHip

Onze armbanden zijn gemaakt van materialen zoals tagua en acai; biologisch afbreekbare materialen die geen schade toebrengen aan de natuur. Door te kiezen voor een armband van natuurlijke materialen, steun je lokale artisans die deze materialen verwerken tot unieke sieraden. Bovendien zijn deze armbanden vaak duurzamer dan armbanden gemaakt van synthetische materialen. In deze categorie kunt u een breed scala van duurzame armbanden van natuurlijke materialen vinden, van eenvoudige tot opvallende ontwerpen. Zo kunt u een bewuste keuze maken voor een armband die niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.