• Unieke eco & fair collectie
  • Vóór 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

Duurzame kerstpakketten: een origineel alternatief voor het traditionele kerstpakket

Is maatschappelijk verantwoord ondernemen een van de speerpunten in je bedrijf? Duurzame kerstpakketten voor medewerkers en goede relaties zijn dan een uitstekende manier om de groene ambities van je organisatie te laten zien.

MoreThanHip helpt je graag om bijzondere kerstpakketten samen te stellen met unieke eco & fair designartikelen. Zo creëren we een uniek alternatief kerstpakket voor de traditionele food & wine pakketten.

Wat is een duurzaam kerstpakket?

Een duurzaam kerstpakket bestaat uit artikelen die zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Bovendien zijn ze van hoge kwaliteit en gaan lang mee. De ontvangers hebben er jarenlang plezier van en zullen je daardoor niet snel vergeten.

Alle producten in ons assortiment zijn gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen en zijn dus ecologisch en milieuvriendelijk. Daarnaast zijn ze het resultaat van eerlijke handel: de makers hebben goede arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden en kinderarbeid is uit den boze.

Ook kunnen we een volledig Fair Trade kerstpakket samenstellen met uitsluitend artikelen van leveranciers die Fair Trade-gecertificeerd zijn.

Maatwerk in bijzondere kerstpakketten

Ieder kerstpakket stellen we op maat samen. Dat gaat natuurlijk geheel in overleg, met het beschikbare budget en de specifieke wensen uitgangspunt. Wij denken graag mee en vinden het leuk om je te verrassen met ideeën voor unieke geschenken, die je alleen bij ons vindt. Kortom, een uitstekend recept voor een origineel kerstpakket waarover nog lang wordt nagepraat.

Begin op tijd aan jouw duurzame kerstpakketten

Vind je het vòòr oktober nog te vroeg om over het kerstpakket na te denken? Toch geldt: hoe eerder je aan dit traject begint, des te meer mogelijkheden wij kunnen bieden op basis van ons unieke productassortiment.

Daarom is het goed om al halverwege het jaar contact op te nemen om te brainstormen over jouw duurzame kerstpakket. Bel ons op 0348 - 470 140 of stuur een e-mail.