Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 

Schrijfmappen

Duurzame Schrijfmappen en documentenmappen kopen: ecoleer of autoband in A4 of A5 formaat

Op zoek naar een mooie schrijfmap voor je werk of om cadeau te geven? Bij MoreThanHip vind je een uniek assortiment schrijfmappen. Deze zijn uitgevoerd in hoge kwaliteit ecoleer of in gerecyclede vrachtwagen-binnenband.

Dit zijn allebei hele mooie en sterke materialen. En ook de constructie en afwerking van de schrijfmappen is erg degelijk.

Bovendien zijn ze eerlijk geproduceerd in India en Colombia. Kortom: milieuvriendelijk en Fair Trade, dus dubbel duurzaam.

Met een MoreThanHip schrijfmap heb je iets moois én goeds in handen

Een schrijfmap is zowel een praktische als een professionele accessoire. In de eerste plaats natuurlijk erg handig om documenten, memo’s, visitekaartjes etc in te bewaren en notities te maken op het schrijfblok. Want hoewel we tegenwoordig bijna alles digitaal doen, blijft het belangrijk om snel even iets op te kunnen schrijven.

Handig en professioneel

Bovendien zorgt een schrijfmap of een documentenmap voor een professionele uitstraling. Zo kom je beter voor de dag bij zowel interne vergaderingen als externe meeting met klanten en leveranciers. Zeker met de leren schrijfmappen van MoreThanHip, die zonder uitzondering zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer. Maar niet alleen het gebruik van ecoleer maakt deze accessoires duurzaam. Ze zijn namelijk ook eerlijk geproduceerd volgens Fair Trade normen.

Een ander voordeel van de schrijfmap dat nogal wordt onderschat is non-verbale communicatie. Wanneer je met iemand staat te praten, bijvoorbeeld net na de kennismaking, dan weet je soms niet waar je je handen moet laten zonder een gesloten of juist te nonchalante houding aan te nemen. Heb je echter een documentenmap in je handen, dan weet je in ieder geval waar je die moet laten en kom je actief en geïnteresseerd over.

Uniek assortiment

Bij MoreThanHip vind je een uniek aanbod aan schrijfmappen. Bij het samenstellen van ons assortiment hebben we veel aandacht besteed aan gebruiksgemak. Dat zie je onder meer terug in de organizer met vele vakken en vakjes om papieren en kaartjes in op te bergen. De meeste A4 schrijfmappen hebben zelfs een vak voor je iPad of ander merk tablet. Ook sluiten onze mappen rondom met een rits, zodat er niets uit kan vallen en je er dus van alles veilig in kunt bewaren.


Leren schrijfmap

Bovendien zijn onze schrijfmappen zonder uitzondering gemaakt van een hoge kwaliteit leer. Daar heb je gegarandeerd jarenlang plezier van. Daarnaast geeft het een luxe uitstraling en krijgt het leer in het gebruik een steeds mooier patina. Het leer is plantaardig gelooid (ofwel ecoleer) en dus eveneens milieuvriendelijk.

Schrijfmap A4 & A5 formaat

Onze documentenmappen zijn er in A4 en in A5 formaat. Dat wil zeggen dat er een A4 of A5 schrijfblok in past. Daardoor vind je bij ons altijd een geschikte lederen schrijfmap die in je werktas of laptoptas past. De schrijfmappen maken deel uit van een brede collectie tassen en accessoires, zodat je ook een portemonnee, etui en aktetas, schoudertas of rugtas in het zelfde type leer kunt uitkiezen. Zo kun je een mooie set in één kleur leer samenstellen.

Schrijfmap als cadeau of relatiegeschenk

Elke schrijfmap c.q. documentenmap die je hier in de webshop van MoreThanHip kan zien is van zeer hoge kwaliteit, zodat je zeker weer dat je er een lange tijd van kan genieten. En geef je een lederen schrijfmap cadeau - privé of zakelijk aan je medewerker of als relatiegeschenk - dan doe je gegarandeerd een kwaliteitsartikel cadeau. Bij grotere aantallen is het zelfs mogelijk om uw bedrijfsnaam in de schrijfmap te laten aanbrengen.

Duurzame kwaliteitsmerken

De schrijfmappen in ons assortiment zijn van ons eigen merk MoreThanHip en van het merk GreenBurry. De overeenkomst tussen beide merken is de hoge kwaliteit plantaardig gelooid ecoleer, de degelijke constructie en afwerking en de eerlijke productie volgens FairTrade normen. Kortom, een dubbel duurzaam product.

Bij MoreThanHip geniet je bovendien van gratis verzending, snelle levering en 1 jaar garantie op je lederen schrijfmap. Voor meer informatie, vragen over een product, of vragen over een bestelling, kun je contact opnemen met onze klantenservice via 0348-470140 of info@morethanhip.nl.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.