Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 

Laptophoezen

We leven in een tijd dat we evenveel thuiswerken als met de laptop onder de arm naar kantoor afreizen. Ook neem je je thuiswerk-gereedschap mee op vakantie. Een goede en bij voorkeur waterdichte laptophoes is daarom essentieel. Tegelijk wil je met de productie van wat je koopt onze planeet niet belasten, dus denk je aan een duurzaam exemplaar. MoreThanHip staat nooit stil en voorziet in beide behoeften. Zoek een leuke laptophoes uit, ons assortiment is zeer uitgebreid!

Laptophoes 15.6 inch of andere afmetingen

Zoek je een laptophoes 15 inch of een ander model dat jouw in deze tijd belangrijkste bezit beschermt tijdens het vervoeren? Verwen jezelf met een stevige en tevens leuke laptophoes, want het oog wil ook wat. Kijk eens naardeze hippe en opvallende variant, vervaardigd uit oud vrachtwagenzeil! Hou je van een wat minder uitbundige stijl en mag het wel iets zakelijker of neutraler, dan isdit model een mooie optie.

Duurzame laptophoes van MoreThanHip

Omdat de vraag naar duurzame producten toeneemt en je met een duurzame laptophoes het juiste signaal afgeeft, zorgt MoreThanHip ervoor dat er met gerecyclede materialen wordt gewerkt. Het al genoemde vrachtwagenzeil is een mooi voorbeeld, maar ook oude autobanden en cementzakken worden slim hergebruikt door de ontwerpers. Dit zijn absolute design-talenten die in uitdagingen denken waar anderen afval zien. Dat is in een notendop de filosofie van MoreThanHip. Een prettige bijkomstigheid is dat hip design niet belastend hoeft te zijn voor onze planeet - zie ook andere producten zoals reistassen, hangmatten en sieraden. Het resultaat is in dit geval een mooie laptophoes waar jij goede sier mee maakt. Tijdens een meeting zullen je relaties al gauw vragen waar je die gave laptophoes vandaan hebt. Ben je nog een trendsetter ook!

Laptophoes kopen voor een smaakvolle bescherming

Zoek op deze site naar een laptophoes hard case of waterdichte laptophoes en laat je verrassen. Dat onmisbare apparaat waarmee je niet alleen in verbinding staat met de rest van de wereld, maar waarmee je bovendien geld verdient, gun je natuurlijk een smaakvolle bescherming. Je sleept hem naar je werk en weer naar huis en ook naar je vakantiebestemming. Net als een hoes voor andere kostbare spullen is een laptophoes een logische aankoop. Kijk rond in het assortiment, vergaap je aan de diverse kleuren en stijlen en trakteer jezelf en je laptop op zo'n even sierlijke als duurzame laptophoes!

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.