• Unieke eco & fair collectie
  • Vóór 17:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

MoreThanHip staat voor lifestyleproducten met een stijlvol design én een duurzaam karakter. Exclusieve en bijzondere mode- en woonaccessoires met altijd een goed verhaal. In ons assortiment vind je trendy en originele must-haves en cadeaus: tassen, sieraden, hangmatten, portemonnees, vazen, schalen en nog veel meer!

Het ontwerp van de artikelen staat bij ons altijd voorop. Daarnaast zijn zij altijd het resultaat van eerlijke handel of fair trade in combinatie met een of meer van de volgende aspecten: recycling, hergebruik, natuurlijke materialen, handwerk, cradle-to-cradle en CO2compensatie. Vaak ook unieke artikelen, waarvan er geen twee exact hetzelfde zijn.

Kortom, stuk voor stuk opvallende items waar je als bezitter extra blij van wordt! Want: very stylish en altijd met respect voor mens en milieu.

MoreThanHip is in 2007 gestart als webshop. En dat zijn we nog steeds. Omdat we al vrij snel aanvragen van 'stenen' winkels kregen, is MoreThanHip ook groothandel geworden. Wij zijn exclusief distributeur of handelsagent van vrijwel alle merken waaruit ons assortiment is samengesteld. Naast in onze eigen webshop, zijn veel van onze producten te koop in een groeiend aantal winkels. Klik hier voor een overzicht van de verkooppunten. En natuurlijk ben je welkom in onze showroom in Montfoort.

Wilt u onze stylish én verantwoorde producten ook in uw winkel opnemen? Neem dan gerust contact met ons op: wij helpen u graag!

 

 

More Than Hip staat voor lifestyleproducten met een stijlvol design én een duurzaam karakter. Exclusieve en bijzondere mode- en woonaccessoires met altijd een mooi verhaal. Want ze hebben in elk geval een of meer van de volgende kenmerken: Fair Trade, recycling, natuurlijke materialen, handwerk of een combinatie daarvan. Unieke artikelen ook, want er zijn er geen twee exact hetzelfde....

Kortom, stuk voor stuk opvallende items waar je als bezitter extra blij van wordt! Want: very stylish en altijd met respect voor mens en milieu. Onze producten zijn te koop op een groeiend aantal verkooppunten. Zit er geen verkooppunt bij je in de buurt? Dan kun je ook bestellen via onze webshop!

Wilt u deze stylish én verantwoorde producten ook in uw winkel opnemen? Neem dan gerust contact met ons op: wij helpen u graag!

MoreThanHip: jouw adres voor eco & fair design!

Bij MoreThanHip vind je de meest trendy, bijzondere en originele tassen en cadeaus: stijlvolle mode- en woonaccessoires met een goed verhaal. Het ontwerp staat altijd voorop. En ieder artikel is het resultaat van eerlijke handel en meestal in combinatie met recycling, hergebruik, natuurlijke materialen en/of handwerk. Tassen, sieraden, hangmatten, portemonnees, vazen en nog veel meer!