• Unieke eco & fair collectie
  • Vóór 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

In de kerstperiode maak je het graag extra gezellig in huis. Een kerstboom, kerststukjes, kaarsen et cetera zorgen voor een echte kerstsfeer. Maar wat er ook helemaal bij hoort is een papieren kerstster. Want daarmee creëer je in een handomdraai een gezellige sfeer in huis.

Vrolijk gekleurde en volledig witte kerststerren

MoreThanHip biedt daarom een unieke collectie hangdgemaakte papieren kerststerren. In onze collectie vind je zowel prachtig gedecoreerde sterren in verschillende kleurencombinaties, als volledig witte sterren. Ook zijn er vier witte papieren lampen in verschillende vormen die het hele jaar zorgen voor meer sfeer in huis.

Gekleurde kerststerren

In ons assortiment vind je zeven verschillende gekleurde kerststerren. Dit zijn vijfpuntige sterren die met de hand zijn gemaakt van papier dat in verschillende kleuren is bedrukt. Achter de uitgesneden vormen is gekleurd zijdepapier geplakt. Onverlicht is deze papieren kerstster al prachtig. Maar maar met verlichting komt de ster 's avonds helemaal tot leven. De kleuren komen dan nog mooier uit.

Het contrast met overdag is soms zelfs zo groot dat het wel een toverlamp lijkt. Het verschil kun je goed zien aan de foto's: met een zwarte achtergrond is de ster verlicht; met witte achtergrond onverlicht.

Witte kerststerren

Ook bieden wij drie verschillende witte kerststerren. De Jameela is een vijfpuntige ster met een fraai gaatjespatroon. De Sumana is een grote witte ster met negen punten in twee verschillende maten. En dan is er nog de Moravian kerstster: een grote ster met maar liefst 18 punten.

Papieren lampen  

De papieren lampen Jay, Zinnia, Tiara en Morocco zijn een stijlvol vormgegeven hanglamp van papier met een uniek design, geïnspireerd op de zon, bloemen en ijskristallen. De vormen zijn uitgesneden in gebroken wit papier en kunstig gevouwen, resulterend in een prachtig 3D-effect. Zowel verlicht als onverlicht zorgt deze lampen het hele jaar door voor een vrolijke atmosfeer in huis.

Ook voor feesten, slaap- en kinderkamers
Natuurlijk denk je bij een papieren ster in eerste instantie aan kerstdecoratie, maar je kunt er ook het hele jaar door plezier aan beleven. Bijvoorbeeld in een slaap- of kinderkamer. En zelfs in de zomer als sfeerverlichting tijdens een tuinfeest.

Eenvoudig in elkaar te zetten
De kerstster wordt plat verpakt toegestuurd en is eenvoudig en snel in elkaar te zetten. De driehoekige kartonnen envelop waarin je de ster ontvangt, kun je later weer gebruiken om de ster in op te bergen. Achterop de envelop staat de gebruiksaanwijzing.

Inclusief verlichtingssetje
De ster wordt standaard geleverd inclusief verlichtingsset. Dit bestaat uit een wit snoer van 3 meter met stekker en een kleine fitting (E14). Een lampje wordt niet meegeleverd. Je kunt elk lampje met een kleine fitting gebruiken. 

Eerlijk geproduceerd in India
De productie van de kerststerren vindt plaats in een bedrijf in India met circa 40 vaste medewerkers. Dit bedrijf hanteert normale werktijden en betaalt eerlijke lonen. Er is geen kinderarbeid of dwangarbeid en er wordt gezorgd voor veilige en gezonde werkomstandigheden. Het bedrijf is gecertificeerd door het Business Social Compliance Initiative (BSCI), dat jaarlijks een audit uitvoert.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.
Pak je korting!