Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 

Een papieren kerstster brengt meer sfeer in huis

In de kerstperiode maak je het graag extra gezellig in huis. Een kerstboom, kerststukjes, kaarsen et cetera zorgen voor een echte kerstsfeer. Maar wat er ook helemaal bij hoort is een papieren kerstster. Want daarmee creëer je in een handomdraai een gezellige sfeer in huis.

>> Bekijk hier het complete assortiment kerststerren

Vrolijk gekleurde en volledig witte kerststerren

MoreThanHip biedt daarom een unieke collectie handgemaakte papieren kerststerren. In onze collectie vind je zowel prachtig gedecoreerde sterren in verschillende kleurencombinaties, als volledig witte sterren. Volop keuze, dus altijd wel een die bij jouw smaak en interieur past.

Onze kerststerren worden met de hand gemaakt in India volgens Fair Trade normen. Zo'n eerlijk product is goed voor je kerstgevoel, neem dat maar van ons aan.

 

 

Kleurrijke kerststerren

In ons assortiment vind je verschillende gekleurde kerststerren. Hierbij zijn vijfpuntige sterren die met de hand zijn gemaakt van papier dat in verschillende kleuren is bedrukt: Ganesha, Jaipur, Goa en Raja. Achter de uitgesneden vormen is gekleurd zijdepapier geplakt, waar het licht 's avonds prachtig doorheen schijnt.

Heb je liever een kerstster in één kleur? Bekijk dan de Sumana eens. Dit is een zevenpuntige ster van handgeschept papier, waarin een kringelend gaatjespatroon is aangebracht.

Onverlicht is zijn alle papieren kerststerren van MoreThanHip al prachtig. Maar maar met verlichting komt de ster 's avonds helemaal tot leven. De kleuren komen dan nog mooier uit. Het contrast met overdag is soms zelfs zo groot dat het wel een toverlamp lijkt. Het verschil kun je goed zien aan de foto's bij de diverse sterren: met een zwarte achtergrond is de ster verlicht; met witte achtergrond onverlicht. Overigens, in het echt zijn de kerststerren nog mooier dan op de foto.

Witte kerststerren

Ook bieden wij verschillende witte kerststerren. Bijvoorbeeld de Sumana met zeven punten gemaakt van handgeschept papier, naar ook de Tara, Shanti en Kamala met hun bijzondere vormen. En dan is er nog de Moravian kerstster: een grote ster met maar liefst 18 punten.

MoreThanHip Moravian kerstster van papier

Ook voor feesten, slaap- en kinderkamers

Natuurlijk denk je bij een papieren ster in eerste instantie aan kerstdecoratie, maar je kunt er ook het hele jaar door plezier aan beleven. Bijvoorbeeld in een slaap- of kinderkamer. En zelfs in de zomer als sfeerverlichting tijdens een tuinfeest.


Eenvoudig op te hangen

De kerstster wordt plat verpakt toegestuurd en is eenvoudig en snel uit te klappen en door een strikje te maken in de koordjes. Een gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd. Tip: bewaar het doosje om de ster na de feestdagen in te bewaren tot volgend jaar. Ook kun je op deze pagina een flyer met de gebruiksaanwijzing voor het ophangen van een kerstster downloaden.


Inclusief verlichtingssetje

De ster wordt geleverd inclusief verlichtingsset. Dit bestaat uit een wit snoer van 3 meter met stekker en een kleine fitting (E14). Een lampje wordt niet meegeleverd. Je kunt elk lampje met een kleine fitting gebruiken. Wij adviseren hiervoor een LED-lampje van 3 tot 4,5 Watt.


Eerlijk geproduceerd in India

De productie van de kerststerren vindt plaats in een bedrijf in India met circa 40 vaste medewerkers. Dit bedrijf hanteert normale werktijden en betaalt eerlijke lonen. Er is geen kinderarbeid of dwangarbeid en er wordt gezorgd voor veilige en gezonde werkomstandigheden. Het bedrijf is gecertificeerd door het Business Social Compliance Initiative (BSCI), dat jaarlijks een audit uitvoert.

>> Bekijk hier het complete assortiment kerststerren

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.