• Unieke eco & fair collectie
  • Vóór 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

Een papieren kerstster brengt meer sfeer in huis

In de kerstperiode maak je het graag extra gezellig in huis. Een kerstboom, kerststukjes, kaarsen et cetera zorgen voor een echte kerstsfeer. Maar wat er ook helemaal bij hoort is een papieren kerstster. Want daarmee creëer je in een handomdraai een gezellige sfeer in huis.

Vrolijk gekleurde en volledig witte kerststerren

MoreThanHip biedt daarom een unieke collectie handgemaakte papieren kerststerren. In onze collectie vind je zowel prachtig gedecoreerde sterren in verschillende kleurencombinaties, als volledig witte sterren. Volop keuze, dus altijd wel een die bij jouw smaak en interieur past.

Onze kerststerren worden met de hand gemaakt in India volgens Fair Trade normen. Zo'n eerlijk product is goed voor je kerstgevoel, neem dat maar van ons aan.

Foto van verlichte papieren kerststerren zoals je die bij MoreThanHip kunt kopen.

Kleurrijke kerststerren

In ons assortiment vind je verschillende gekleurde kerststerren. Hierbij zijn vijfpuntige sterren die met de hand zijn gemaakt van papier dat in verschillende kleuren is bedrukt: Ganesha en Jaipur (momenteel niet leverbaar). Achter de uitgesneden vormen is gekleurd zijdepapier geplakt, waar het licht 's avonds prachtig doorheen schijnt.

Heb je liever een kerstster in één kleur? Bekijk dan de Sumana eens. Dit is een zevenpuntige ster van handgeschept papier, waarin een kringelend gaatjespatroon is aangebracht.

Onverlicht is zijn alle papieren kerststerren van MoreThanHip al prachtig. Maar maar met verlichting komt de ster 's avonds helemaal tot leven. De kleuren komen dan nog mooier uit. Het contrast met overdag is soms zelfs zo groot dat het wel een toverlamp lijkt. Het verschil kun je goed zien aan de foto's bij de diverse sterren: met een zwarte achtergrond is de ster verlicht; met witte achtergrond onverlicht. Overigens, in het echt zijn de kerststerren nog mooier dan op de foto.

Witte kerststerren

Ook bieden wij verschillende witte kerststerren. Bijvoorbeeld de Sumana met zeven punten gemaakt van handgeschept papier. Het model Ganesha heeft twee witte sterren met lichtgrijze bedrukking en zilveren of gouden glitters. En dan is er nog de Moravian kerstster: een grote ster met maar liefst 18 punten.

MoreThanHip Moravian kerstster van papier

Ook voor feesten, slaap- en kinderkamers

Natuurlijk denk je bij een papieren ster in eerste instantie aan kerstdecoratie, maar je kunt er ook het hele jaar door plezier aan beleven. Bijvoorbeeld in een slaap- of kinderkamer. En zelfs in de zomer als sfeerverlichting tijdens een tuinfeest.


Eenvoudig op te hangen

De kerstster wordt plat verpakt toegestuurd en is eenvoudig en snel uit te klappen en te sluiten met behulp van de schuifknoop. Een gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd. Tip: bewaar het doosje om de ster na de feestdagen in te bewaren tot volgend jaar.


Inclusief verlichtingssetje

De ster wordt geleverd inclusief verlichtingsset. Dit bestaat uit een wit snoer van 3 meter met stekker en een kleine fitting (E14). Een lampje wordt niet meegeleverd. Je kunt elk lampje met een kleine fitting gebruiken. Wij adviseren hiervoor een LED-lampje van 2 of 3 Watt.


Eerlijk geproduceerd in India

De productie van de kerststerren vindt plaats in een bedrijf in India met circa 40 vaste medewerkers. Dit bedrijf hanteert normale werktijden en betaalt eerlijke lonen. Er is geen kinderarbeid of dwangarbeid en er wordt gezorgd voor veilige en gezonde werkomstandigheden. Het bedrijf is gecertificeerd door het Business Social Compliance Initiative (BSCI), dat jaarlijks een audit uitvoert.