Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 

Eco & fair lifestyle

Uniek, stijlvol en duurzaam

MoreThanHip staat voor lifestyleproducten met een stijlvol design én een duurzaam karakter. Exclusieve en bijzondere mode- en woonaccessoires met altijd een goed verhaal. In ons assortiment vind je trendy en originele must-haves en cadeaus: tassen, sieraden, hangmatten, portemonnees, papieren decoraties en nog veel meer!

Het ontwerp van de artikelen staat bij ons altijd voorop. Daarnaast zijn zij altijd het resultaat van eerlijke handel of fair trade in combinatie met een of meer van de volgende aspecten: recycling, hergebruik, natuurlijke materialen, handwerk en CO2-compensatie. Vaak ook unieke artikelen, waarvan er geen twee exact hetzelfde zijn.

Ontdek ons verhaal

Over MoreThanHip

Originele cadeaus en persoonlijke service

Stijlvol design

Bij MoreThanHip besteden we veel aandacht aan het design van onze lifestyle producten. Wij stellen de collectie met de grootste zorg en precisie samen. Onze filosofie is dat de artikelen mooi en praktisch in gebruik moeten zijn. Zo willen we met onze eerlijk gemaakte collectie jouw verwachtingen te boven gaan. Continu zijn wij daarom op zoek naar verrassende lifestyle items met een duurzaam karakter.

Veel van onze must-haves zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen, zoals ecoleer en bamboe. Ook vind je in ons assortiment veel artikelen gemaakt van hergebruikte materialen, waaronder autoband, vrachtwagenzeil, cementzakken en bliklipjes. Deze materialen bevatten vaak bijzondere details. Door het gebruik van bijzondere natuurlijke en gerecyclede materialen, is haast elk item wat je bij ons koopt uniek.

Duurzame producten

Al onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Dat onze artikelen een duurzaam karakter hebben maakt het alleen maar leuker, voor de makers én voor jou als gebruiker ervan. Met onze must-have tassen, mode- en woonaccessoires geven we samen steun aan sociale ondernemingen, lokale bedrijven en ambachtslieden. Dit doen wij onder andere in Colombia, India, Cambodja, Indonesië en Guatemala.

We dragen er op diverse plaatsen wereldwijd aan bij dat mensen een kans krijgen op de arbeidsmarkt, goed worden behandeld en een eerlijk loon krijgen. Maar ook onderwijs en gezondheidszorg voor de gezinnen. Zo verbetert niet alleen hun levensstandaard, maar ze krijgen bovendien zicht op een betere toekomst voor zichzelf en hun kinderen. Met onze duurzame producten maken we, samen met jou, de wereld een beetje beter.

Originele cadeaus en must-haves

Het geven van een origineel cadeau, tovert een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Maar waar vind je nou nog echte originele cadeaus? Bij webwinkel MoreThanHip natuurlijk! Onze tassen, sieraden, woonaccessoires en andere cadeaus zijn eerlijk geproduceerd, origineel en authentiek. Wij laten ons namelijk overal ter wereld inspireren door ambachtslieden, lokale bedrijven en fair trade initiatieven. Op die manier ontdekken we telkens weer bijzondere materialen, ontwerpen en technieken.

Kortom: bij ons vind je cadeaus die je nergens anders vindt, tegen een eerlijke prijs. Voor elke gelegenheid, niet alleen voor haar, maar ook voor hem. Natuurlijk is het ook leuk om jezelf te trakteren op een originele en stijlvolle must-have. Cadeaus met een verhaal, leuk om te geven of te krijgen.

Persoonlijke service

Dat wij duurzaamheid heel belangrijk vinden, komt niet alleen terug in ons unieke assortiment, maar ook in de persoonlijke service die wij bieden. We streven ernaar om voortdurend duurzame relaties aan te gaan, met partners, maar zeker ook met klanten. We helpen je graag en zien je het liefst ook weer terug. Dit betekent dat wij bij MoreThanHip altijd graag een stapje extra voor je zetten!

Direct contact en uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel. Neem daarom bij vragen of opmerkingen vooral contact met ons op. Wij staan je graag persoonlijk te woord. Telefonisch zijn we goed bereikbaar, maar je kunt ook per e-mail contact opnemen. Je ontvangt dan snel antwoord.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.