Handgemaakte cadeaus

Op zoek naar een uniek en handgemaakt cadeau? Dit zijn de leukste! 

Een origineel cadeau is niet altijd gemakkelijk te bedenken. Of je nou een verjaardagscadeau, kerstcadeau of sinterklaascadeau zoekt, met handgemaakte cadeaus kom je altijd goed voor de dag. Op zoek naar een mooi cadeau voor moederdag? Of wil je iemand een hart onder de riem steken waar het even niet zo goed mee gaat? MoreThanHip heeft een mooi assortiment sieraden of mooie tassen, de ontwerpen zijn uniek en kleurrijk. Er is op dit gebied dan ook genoeg te krijgen, zodat je nooit met lege handen aan hoeft te komen! 

Mooie handgemaakte cadeaus met een goed verhaal 

Als je weet waar het cadeau dat je geeft vandaan komt of je weet wie het gemaakt heeft, wordt het nog leuker om te geven. Eerlijke handel is dan ook een belangrijk onderdeel van onze handgemaakte sieraden. Met het kopen van deze Fairtrade producten help je alleenstaande moeders in Colombia in hun bestaan te voorzien. Bovendien wordt veel gewerkt met gerecycled materiaal, zoals bijvoorbeeld lipjes van blikjes of autobanden. Dat geeft niet alleen een uniek ontwerp, het is ook nog duurzaam.

Bijzondere en elegante sieraden 

Denk je bij handgemaakte sieraden aan basiskleuren en hout? Dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Sieraden worden gemaakt van materialen als de taguanoot. Dit is een vrucht van een palmboom. De taguanoot heeft, nadat deze voorzien is van een vrolijke kleur, een mooie, gladde structuur en glanst als ivoor. Maar het is een stuk duurzamer. Ook andere eco-vriendelijke materialen worden in de kettingen en oorbellen verwerkt. Dat varieert van acaibessen en chirillazaden tot klei. In combinatie met materialen als messing en halfedelsteentjes, zijn de unieke handgemaakte sieraden stijlvol, modieus en geschikt voor iedere gelegenheid. 

Van autoband tot designtas

<p>Behalve het feit dat de verschillende soorten duurzame tassen handgemaakt zijn, is er ook aandacht besteed aan de manier waarop ze gemaakt worden. Zo kan je ervan uitgaan dat er geen kinderarbeid aan te pas komt. De tassen zijn stevig, praktisch maar bovenal mooi van ontwerp. De verschillende stijlen, kleuren en materialen zorgen ervoor dat je ze bij iedere kledingstijl kunt combineren. Je kiest uit het grote aanbod van modellen. Bijvoorbeeld voor een zakelijke afspraak om je laptop in mee te nemen of een strandtas voor jebadlaken.

Verras een ander of verwen jezelf met handgemaakte cadeaus. Bekijk hier het volledige assortiment sieraden en tassen