Duurzaam shoppen

Steun ecologische ontwikkelingen en shop duurzaam

Als milieubewust persoon wil je natuurlijk ook ecologische producten eten en gebruiken. In de ecologische webshop van MoreThanHip vind je dan ook duurzame tassen, sieraden, accessoires en nog veel meer producten van ecologische materialen om de impact van jouw levensstijl en je ecologische voetafdruk te reduceren. In de strijd voor een duurzamere wereld kan je ook jouw steentje bijdragen; wees bewust en shop ecologisch.

Minimaliseer je ecologische voetafdruk

Je ecologische voetafdruk is de ruimte op onze aarde die je nodig hebt om te leven en wordt ook wel CO2-footprint genoemd. Hoeveel grond- en wateroppervlakte heb jij per jaar nodig om te kunnen leven? Het gaat dan over de hoeveelheid stroom en voedsel die je verbruikt en de hoeveelheid afval die verwerkt moet worden. Verschillende ecologische ontwikkelingen kunnen bijdragen om duurzamer en ecologisch verantwoord te leven. Je kunt jouw impact minimaliseren; door ecologische producten te eten en te gebruiken kan je je ecologische voetafdruk zo minimaal mogelijk houden.

Beperk je impact met ecologische producten

De producten die wij als mensheid consumeren hebben impact op onze planeet. Door milieubewust te leven en ecologische producten te gebruiken, kunnen we deze impact beperken. In onze webshop vind je daarom producten zoals tassen, sieraden en andere duurzame accessoires zodat je jouw ecologische voetafdruk verder kunt reduceren!

Duurzame producten van gerecyclede en ecologische materialen

In het assortiment van MoreThanHip vind je verschillende producten, gemaakt van gerecyclede en ecologische materialen. Onze handtassen zijn bijvoorbeeld gemaakt van autobanden, bliklipjes en andere recyclebare reststromen. Ook gebruiken we eco-leer voor onze tassen, hierbij is dus geen gebruik gemaakt van chemicaliën of andere milieu- onvriendelijke methoden. Naast onze tassen met ecologisch materiaal vind je bij MoreThanHip ook portemonnees, riemen en andere accessoires die gemaakt zijn van het ecologische materiaal.

Wil je ook de strijd aangaan voor een duurzamere wereld en ben je op zoek naar producten van ecologische materialen? Bekijk het uitgebreide assortiment in de webshop van More Than Hip en minimaliseer jouw ecologische voetafdruk!