Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 

Jurianne Matter (1964) is ontwerper van papieren decoraties met een geheel eigen grafische signatuur, die bovendien geheel ecovriendelijk worden geproduceerd. Inmiddels heeft zij een uitgebreide collectie papierwerk opgebouwd met ondermeer engeltjes, lantaarntjes, bloemen en boompjes. Haar decoratieve objecten onderscheiden zich door hun originele vormen en dessins en mogen zich wereldwijd verheugen in een grote populariteit.

Bekijk hier de papierproducten van Jurianne Matter

Over Jurianne Matter

Als klein meisje wilde Jurianne Matter al het liefst uitvinder van Mooie Dingen worden. In 1991 was zij een van de allereerste leerlingen van de opleiding Interieurstyling aan de Artemis Styling Academie in Amsterdam. Na veel omzwervingen voelde dit voor haar als thuiskomen. Bij Artemis kreeg het sluimerende talent van Jurianne voor het uitvinden van mooie dingen en haar liefde voor het stylingvak stevige pootjes!

“Ik maak van belangrijke gebeurtenissen in het leven graag een mooi, warm en feestelijk ritueeltje. Daarmee worden het ervaringen waar je altijd op terug kunt grijpen”, zegt Jurianne Matter. “Ik heb een van mijn oma en mijn moeder geërfde passie voor textiel, papier en dessins. Ik kan intens gelukkig worden van een Russisch snoeppapiertje, een rol kastpapier uit Tirol, of van het pakpapier om een Frans boerenbrood. Mijn drang om mooie dingen uit te vinden, mijn papierliefde en mijn behoefte aan kleine rituelen komen samen in mijn ontwerpen.

Jurianne Matter werkt ik als freelance ontwerper en productstylist. Naast haar eigen papierwerk, maakt zij ook producten en dessins voor andere bedrijven.

Ecovriendelijk

Alle papierproducten van Jurianne Matter worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd in Nederland. Het gebruikte papier is FSC-gecertificeerd en is zuur- en chloorvrij.  Voor de bedrukking wordt Vega-Fast inkt gebruikt. Dit is een in Nederland ontwikkelde drukinkt op basis van plantaardige oliën. Ook de zakjes waarin de producten zijn verpakt zijn ecologisch verantwoord, want gemaakt van maismeel. Deze kunnen dus zo in de groene container.

Kortom, de producten van Jurianne Matter zijn volledig eco-vriendelijk. Of zoals zij het zelf zegt: “Een product is voor mij pas echt mooi als het met respect voor natuur en mens tot stand gekomen is”.

Bekijk ons assortiment papieren decoraties van Jurianne Matter

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.