Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 


Voor iPhones en smartphones, iPads, 13 en 15 inch MacBooks en laptops


100 procent biologisch afbreekbaar

reWRAP is een nieuw Nederlands merk dat hoezen voor mobiele telefoons en laptops produceert van 100 procent biologisch afbreekbaar materiaal. Van draad tot stof: alle textiel van een echte reWRAP zal bij contact met compost weer volledig opgaan in de natuur.

Optimale bescherming voor laptop en mobiel
Tegelijkertijd is een reWRAP sleeve in het dagelijks gebruik onverwoestbaar en biedt stevige bescherming aan iedere laptop of MacBook, iPad en elke smart- en i-phone.

Biologisch vilt, geen giftige stoffen

Een reWRAP is duurzaam in gebruik en wordt bovendien duurzaam geproduceerd. Het basismateriaal is biologisch vilt. De benodigde wol is afkomstig van biologisch gehouden schapen, bij transport worden geen pesticiden gebruikt en ook bij de verwerking tot vilt en het verven ervan worden geen giftige stoffen gebruikt. Uiteraard is ook het naaigaren van biologisch katoen.

Ingeperst logo
Leuk detail: de sleeves hebben geen gelabeld logo, maar een ingeperst logo, zo wordt extra materiaal bespaard.

Productie door gehandicapten
reWRAP heeft niet alleen oog voor alle ecologische aspecten, maar ook voor sociale. De sleeves worden door gehandicapten in een atelier in Nederland gemaakt.

CO2 neutraal
Dit draagt ook nog eens bij aan een lagere ecologische footprint door het beperken van transport. Bovendien wordt alle geproduceerde CO2 ook gecompenseerd via carbon offset.

Klik hier om naar de producten van reWRAP te gaan.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.