Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 

 Persbericht 27 maart 2014

MoreThanHip breidt assortiment klimaatneutrale, eerlijk geproduceerde hangmatten uit met grootformaat hangmat en nieuwe kleurencombinatie 

Lichtgewicht parachutestof hangmat nu ook in ‘Family’-uitvoering

26 maart 2014 - Steeds meer mensen ontdekken de hangmat als ideale manier om te relaxen, zowel op vakantie als in de eigen tuin. MoreThanHip heeft haar assortiment lichtgewicht parachutestof hangmatten daarom uitgebreid met de Family-hangmat, die groot genoeg is om gezellig met het hele gezin in te liggen. Daarnaast zijn de 1-persoons Single- en de 2-persoons XXL-hangmat nu ook verkrijgbaar in de nieuwe kleurencombinatie ‘Everest’ met drie tinten blauw. De MoreThanHip hangmatten worden eerlijk geproduceerd in Indonesië en zijn door CO2-compensatie klimaatneutraal.

De hangmatten van MoreThanHip zijn ideaal om zowel thuis te gebruiken als om op reis mee te nemen. De parachutestof waarvan zij gemaakt zijn, biedt namelijk tal van voordelen. Ingepakt zit elke hangmat in een klein en licht pakketje dat maar heel weinig ruimte inneemt en daardoor gemakkelijk is op te bergen of mee te nemen op vakantie. Door het te verwaarlozen gewicht zijn de hangmatten ook snel en gemakkelijk op te hangen.

Ook het materiaal waarvan de hangmatten zijn gemaakt biedt vele voordelen. Parachutestof is niet alleen zeer sterk, het ventileert ook uitstekend waardoor je er niet in gaat liggen zweten. In combinatie met de zachtheid van de stof resulteert dit in een optimaal ligcomfort. Bovendien is parachutestof zeer duurzaam: het neemt geen vocht op en droogt zeer snel waardoor deze hangmatten niet schimmelen of verweren. Een hangmat van MoreThanHip staat daarom garant voor vele jaren zorgeloos relaxen.

Ruime keuze in kleur en formaat
Door de uitbreiding van het assortiment met een grootformaat hangmat, biedt MoreThanHip nu voor iedereen een hangmat in het gewenste formaat: de 1-persoons Single, de 2 persoons XXL of de Family-hangmat voor het hele gezin. Daarnaast is er keuze uit zes verschillende kleurencombinaties, van camouflage tot vrolijk en uitbundig. Dit is inclusief de nieuwe kleurencombinatie ‘Everest’ in drie tinten hemelsblauw. De Family-hangmat is alleen verkrijgbaar in de typen Camouflage (khaki/groen) en Relaxzz (blauw/grijs).

De verkoopprijzen van de MoreThanHip hangmatten zijn: € 39,95 (Single), € 49,95 (XXL) en € 59,95 (Family). Voor € 8,95 is tevens een set van 2 x 5 meter touw te bestellen voor het ophangen van de hangmat tussen, bijvoorbeeld, twee bomen. Een compleet overzicht van de MoreThanHip hangmatten is te zien op www.morethanhip.nl/hangmatten.html

Eerlijk geproduceerd en klimaatneutraal
De MoreThanHip hangmatten worden op eerlijke wijze in een kleinschalig atelier in Indonesië gemaakt. De werknemers in dit atelier worden naar lokale omstandigheden goed betaald en zijn door de werkgever verzekerd tegen ziektekosten. Tevens zijn de hangmatten klimaatneutraal gemaakt via de Climate Neutral Group. De CO2-uitstoot van de productie en het transport van de hangmatten is hiermee gecompenseerd en wordt geïnvesteerd in kleinschalige projecten voor hernieuwbare energie in ontwikkelingslanden.

Voor meer informatie en hi-res beeldmateriaal:
MoreThanHip, tel. +31 (0)348 470 140
Kees Meijer, tel. +31 (0)6 283 40 224
adres: Peperstraat 12, 3417 JB Montfoort
e-mail: info@morethanhip.nl

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Persbericht 14 februari 2014

Drie nieuwe designs voor Pepe Heykoop’s fair trade vouwvaas

Paper Vase Cover nu ook in gijs, zilver en met het Melkmeisje van Vermeer

De Paper Vase Cover papieren vouwvaas, waarmee u in een handomdraai zelf een moderne designvaas creëert, is er nu ook in de kleuren grijs en zilver en met het Melkmeisje van Vermeer. Met de kleuren groen, zwart en wit is de Paper Vase Cover nu bij morethanhip.nl verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen.

De vouwvaas is een ontwerp van de Nederlandse designer Pepe Heykoop en wordt onder de hoede van de Tiny Miracles Foundation gemaakt in Mumbai, India. Het doel van dit project is het economisch zelfstandig maken van de ‘Pardeshi’, een gemeenschap van zo’n 700 mensen die op straat leeft in het red light district van deze miljoenenstad. Het produceren  van de Paper Vase Cover is voor de Pardeshi een unieke mogelijkheid om hun armoedecirkel te doorbreken.

Vouw zelf je eigen designvaas
Door de Paper Vase Cover te vormen langs de voorgevouwen lijntjes maak je je eigen designvaas. Deze past over bijna iedere lege fles en is door de driehoekstructuur op vele manieren te modelleren. De Paper Vase Cover wordt geleverd in een prachtige envelop van hetzelfde materiaal. Het ontwerp van de Nederlandse designer Pepe Heykoop is tijdens de internationale designbeurs imm Köln bekroond met de Interieur Innovatie Award 2013.

Tiny Miracles Foundation
De Paper Vase Cover wordt met de hand gemaakt door Indiase vrouwen, die worden gesteund door de Tiny Miracles Foundation. Dit is een Nederlandse hulporganisatie, die in 2010 is opgericht door Pepe Heykoop’s nicht Laurien Meuter. De ambitie van Tiny Miracles is de Pardeshi te helpen om zelfvoorzienend te worden. Tot voor kort waren de Pardeshi grotendeels afhankelijk van de verkoop van rieten manden, waar echter nauwelijks een markt voor is. Het aanbod van andere banen in deze buurt is zeer beperkt.

Daarom heeft Pepe Heykoop in 2012 zijn atelier in het midden van de gemeenschap opgezet, waar de vrouwen worden opgeleid en een goed salaris ontvangen. Daarnaast zorgt de stichting voor gezondheidszorg, onderwijs voor de kinderen en organiseert zij veel sociale activiteiten voor de gemeenschap.

Verkoopinformatie
De Paper Vase Cover in de kleuren zwart, wit, groen, grijs en zilver is voor € 19,95 te bestellen in de webshop www.morethanhip.nl. De vouwvaas met het Melkmeisje van Vermeer kost € 24,95. De Paper Vase Cover wordt gratis toegestuurd in Nederland. Voor België zijn de verzendkosten € 2,95. 


Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.