Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 


De tassen van DaLata zijn letterlijk en figuurlijk blikvangers. Het strakke design en het gebruik van treklipjes van blikjes, zorgen voor een moderne metalen uitstraling. De lichtval op de treklipjes geven de tassen bovendien een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Daarnaast zijn ze opvallend licht van gewicht en soepel in het gebruik.

Naast dat de tassen van DaLata super stylish zijn,  worden zij ook op duurzame wijze geproduceerd. De productie vindt plaats in Brazilië, waar coöperaties van kansarme vrouwen door het met de hand vervaardigen van de tassen een beter bestaan kunnen opbouwen. Zij gebruiken hiervoor gerecyclede treklipjes van aluminium blikjes, die met traditionele haakwerktechnieken worden verwerkt tot stijlvolle, moderne tassen. De vrouwen van de coöperaties waar de tassen gemaakt worden, stellen zelf de prijzen voor hun producten vast.

Kortom, de tassen van DaLata combineren hip en trendy design met fair trade principes, wat de bezitster ervan een dubbelgoed gevoel geeft.

Enkele feiten over DaLata

  • De tassen zijn gemaakt van 100% gebruikte en gerecyclede aluminium treklipjes van blikjes. In de grotere modellen zijn 700 tot meer dan 1.600 treklipjes verwerkt.
  • Elke tas is handgemaakt onder goede werkomstandigheden.
  • De prijzen worden vastgesteld door de coöperaties zelf en zij hebben ook de volledige zeggenschap over de productie.

Klik hier om naar de producten van DaLata te gaan.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.