Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 

MoreThanHip ecoleer

Ecoleer voor een mooie duurzame lifestyle

Een tas, etui of portemonnee van ecoleer past in een duurzame en milieuvriendelijke lifestyle. Daarom bieden wij een steeds breder assortiment van ecoleren accessoires onder ons eigen label MoreThanHip.

Het leer van deze artikelen is op verantwoorde wijze geproduceerd: plantaardig gelooid of met 50% minder chemicaliën gelooid.

Bovendien zijn de artikelen eerlijk geproduceerd (Fair Trade) en van hoge kwaliteit zodat ze lang meegaan. Dus ook op die manier zijn ze duurzaam.

Filteren

Producten 1-12 van 27

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Ecoleer, een verantwoorde keuze voor een duurzame lifestyle

Steeds meer mensen kiezen bewust voor ecoleer als zij een tas, etui of portemonnee kopen, omdat dit past in een duurzame en milieuvriendelijke lifestyle. Ecoleer is dan een verantwoorde keuze.

Maar wat wordt nu onder ecoleer verstaan? Kort gezegd is dit leer waarbij tijdens de productie zo min mogelijk chemische stoffen zijn gebruikt. Ofwel, de stoffen die tijdens het looien worden gebruikt om het leer te conserveren en het zacht en soepel te maken.

Plantaardig gelooid leer

Bij ecoleer worden in plaats van chemicaliën hoofdzakelijk plantaardige stoffen gebruikt om het leer te looien. Hierdoor wordt de impact op het milieu geminimaliseerd en de arbeidsomstandigheden aanzienlijk verbeterd.

Ecoleer of semi-ecoleer

Onder ons eigen merk MoreThanHip bieden een breed assortiment accessoires van ecoleer, zoals tassen, etuis, portemonnees en portefeuilles. Een deel hiervan is gemaakt van leer dat voor 80-90% plantaardig gelooid is. Bij een ander deel is het leer met 50% minder chemicaliën gelooid; dit wordt semi-ecoleer genoemd. Bij elk artikel staat aangegeven of het van ecoleer of semi-ecoleer is.

Daarnaast bieden we een breed assortiment tassen en accessoires van het merk GreenBurry. Deze artikelen zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer met een vintage uitstraling.

Eerlijk en duurzaam

Je kunt er dus van op aan dat het leer op een verantwoorde wijze is gelooid en geverfd. Bovendien zijn de artikelen eerlijk geproduceerd (Fair Trade) en van hoge kwaliteit zodat ze lang meegaan. Dus ook op die manier zijn ze duurzaam.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.