Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 

Bent u op zoek naar een veggie verantwoorde webshop? Voor veganisten verkoopt  MoreThanHip o.a. mooie ecodesign accessoires, zoals tassen en sieraden, die zonder gebruik van leer of andere dierlijke materialen zijn gemaakt. Bovendien worden al onze artikelen op van duurzame wijze geproduceerd. Wij bieden u als veggie de keuze om eerlijke producten te kopen, veelal met een fair trade label. 

Veggie: kiezen uit eerlijke items zonder dierlijke producten

Als veggie vind u het belangrijk om te kunnen kiezen uit eerlijke items die zijn gemaakt zonder dierlijke materialen. In onze webshop hebben wij onder andere een mooie collectie veggie verantwoorde tassen van gerecyclede autobanden. Onder het label Cyclus worden deze tassen in Colombia gemaakt. Door gebruik van gerecyclede autobanden draagt dit bij aan een schoner milieu.

Ook bieden wij voor veganisten in onze webshop een grote keuze damestassen. Bijzondere eye catchers zijn de tassen gemaakt van bliklipjes. Deze prachtig ontworpen tassen van het label Da-Lata worden fair trade gemaakt door vrouwen in Braziliaanse sloppenwijken. Niet alleen volledig volgens de wensen van de veggie, maar dus ook nog met een bijzonder verhaal erachter.

Een exclusieve veggie tas!

Enorm trendy op dit moment zijn de messenger en laptoptassen van ge-upcyclede reclame billboards. Deze tassen zijn volledig van kunststof en worden handgemaakt door Sapia, een fair trade producent in Colombia. Met als resultaat exclusieve veggie tassen die bovendien opvallend mooi ontworpen zijn.

Naast veggie tassen heeft onze webshop u nog meer te bieden. Bijzonder is de XXL-hangmat, gemaakt van duurzame parachutezijde. Deze grote en comfortabele hangmat wordt klimaatneutraal geproduceerd in Indonesië. Wat u als veggie ook niet mag missen is de prachtige handgemaakte sieradenlijn van Tagua. Dit is een plantaardig materiaal, ook wel ‘plantaardig ivoor’ genaamd, waar de meest bijzondere sieraden mee geproduceerd worden.

Kortom, veel artikelen in onze webshop zijn bijzondere en opvallende items die volledig veggie verantwoord zijn. MoreThanHip houdt het belang van ecodesign en duurzame materialen altijd voor ogen. Kijk gerust op onze webshop voor alle producten en informatie. 

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.