Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 

Bij de aanschaf van een messenger bag is het belangrijk dat deze stevig en functioneel in gebruik is. Wij van MoreThanHip bieden messenger bags die naast deze kenmerken bovenal uniek zijn door hun materialen en afkomst. De messenger bags in onze webshop zijn bijvoorbeeld gemaakt van hergebruikte autobanden en billboards. En niet onbelangrijk: ze worden geproduceerd met respect voor mens en milieu. 

Stoere messenger bag

Het label Re3 biedt verschillende stoere messenger bags van hergebruikt rubber afkomstig van auto(binnen)banden. Een gedetailleerd vormgegeven messenger bag van Re3 oogt strak en heeft oranje, rode, blauwe of groene kleuraccenten. In de messenger bag vindt u veel ruimte en handige opbergvakjes voor bijvoorbeeld uw telefoon, portemonnee en sleutels.

Een messenger bag van Re3 is bijzonder omdat deze het resultaat is van recycling en eerlijke handel. Door het gebruik van binnenbanden van vrachtauto’s krijgt de messenger bag van Re3 een stoere uitstraling en lijkt hij op afstand van zwart leer. Door het verschil in de structuur en textuur van de autobanden is iedere messenger bag net weer anders en uniek.

Een messenger bag van billboards

Wij bieden ook een messenger bag aan gemaakt van billboards. Bijzonder aan deze tassen is dat ze gemaakt zijn van ge-upcyclede reclame billboards (pvc). Het resultaat is een trendy en opvallende tas die bovendien altijd one of a kind is. Deze billboard messenger bag wordt geproduceerd door Re3, een fair trade producent uit Colombia.

Bij MoreThanHip staan wij voor producten met een goed ontwerp en een duurzaam karakter. Wij verwijzen u graag naar onze webshop voor een unieke messenger bag. 

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.