Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 

Perfect als uniek cadeau of gewoon voor uzelf; onze handgemaakte sieraden zijn prachtig ontworpen en voor iedere vrouw een eyecatcher. Bij MoreThanHip bieden wij een uitgebreide collectie handgemaakte sieraden aan. Ieder sieraad heeft een bijzonder verhaal. Want de sieraden van MoreThanHip zijn op duurzame wijze gemaakt.

Handgemaakte sieraden van natuurlijk materiaal

MoreThanHip biedt design, mode en lifestyle artikelen die zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Alle artikelen die wij verkopen worden gekenmerkt door het gebruik van handwerk, eerlijke handel en materialen die natuurlijk of gerecycled zijn. Dat geldt ook voor onze handgemaakte sieraden, waarbij u kunt kiezen uit twee zeer verschillende productielijnen.

Een must-have zijn de bijzondere handgemaakte sieraden van Tagua, ofwel plantaardig ivoor. Tagua is afkomstig uit de noot van een palmboom uit het tropische regenwoud van Zuid-Amerika. De noten worden twee jaar in de zon gedroogd waardoor ze de hardheid van ivoor krijgen en in mooie vormen te verwerken zijn. De Tagua noot is ook te verven, wat zorgt voor mooie natuurlijke kleurtinten of felle vrolijke kleuren. Dat ziet u terug in de prachtige collectie handgemaakte sieraden van dit eco-materiaal.

De handgemaakte sieraden worden op eerlijke wijze geproduceerd door vrouwengroepen in Colombia, die zijn aangesloten bij de grootste fair trade organisatie van het land. Het bijzondere materiaal is een goede vervanger van het ivoor verkregen van olifanten. De Tagua palm geeft in een jaar al evenveel ivoor als een Afrikaanse olifant. U kunt bij MoreThanHip kiezen uit Tagua armbanden, kettingen en ringen en oorbellen.

Handgemaakte sieraden van ge-upcycled bestek

De naam van het merk Chica de Cuba verraadt haar afkomst al. De handgemaakte sieraden van dit Cubaanse label zijn zeer bijzonder en komen uit de hoofdstad Havana. Deze unieke sieraden worden op zeer creatieve wijze gemaakt van gerecyclede vorken en lepels. Dit gebeurt in een klein familiebedrijf op ambachtelijke en eerlijke wijze. U kunt kiezen uit exclusieve ontwerpen waaronder armbanden, ringen en hangers met een verrijkend detail van glas, kunsthars, koraal en schelpen. 

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.