Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

 ‘Mooie producten met een goed verhaal.’

Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Klantenservice

Contact:
MoreThanHip

Telefoon: 0348-470140
E-mail: info@morethanhip.nl

Unieke eco & fair collectie

Vóór 23:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 

Bij MoreThanHip kunt u terecht voor bijzondere ecodesign mode- en lifestyle accessoires. Uniek aan de artikelen in het assortiment van MoreThanHip is dat zij op duurzame manier zijn geproduceerd. Wij bieden een grote collectie tassen, sieraden en woonaccessoires. Maar ook bijzondere producten zoals de klimaatneutralehangmatten. Eerlijke handel en ecodesign staan bij deze producten voorop. 

Stijlvolle producten met ecodesign als plus!

Ecodesign is een belangrijk aspect in het assortiment van MoreThanHip. Onze stijlvolle lifestyleproducten hebben een aantrekkelijk design met als grote plus dat zij op ecologisch verantwoorde wijze worden gemaakt. Zowel bij het ontwerp als tijdens de productie koppelen wij goed design aan respect voor mens en milieu. Dat zie je terug in onze collectie, met producten die in samenwerking met projecten in met name ontwikkelingslanden gemaakt worden.

Naast het aanbieden van ecodesign producten, zijn veel artikelen bij MoreThanHip fair trade gecertificeerd. Ze hebben allemaal één of meer duurzaamheidkenmerken. Of het nu gaat om gerecyclede of natuurlijke materialen, cradle-to-cradle (C2C), handwerk of eerlijke handel. Zo zijn de ecodesign XXL-hangmatten die wij verkopen klimaatneutraal door CO2-compensatie.

Producten met ecodesign

Een goed voorbeeld van ecodesign zijn de lederen tassen van het label AuraQue. Deze artikelen worden gemaakt in Nepal. Hierbij gebruikt men lokale materialen zoals buffeleer, dat een bijproduct van de voedingsindustrie is, en bananengaren, dat wordt gemaakt van afval van bananenplantages. De producent is bovendien aangesloten bij de Nepal Fair Trade Group. Er werken mensen met een handicap die op deze manier toch een inkomen kunnen verkrijgen.

De artikelen bij MoreThanHip zijn stuk voor stuk opvallende en unieke items. Naast het belang van ecodesign zijn alle producten erg stylish en duurzaam in gebruik. Onze producten zijn te koop in een groeiend aantal verkooppunten. U kunt uiteraard ook terecht in onze webshop voor alle producten en meer informatie.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.