• Unieke eco & fair collectie
  • Voor 17.00 uur besteld: zelfde (werk)dag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-
Shoppers

Shoppers 

Vind hier jouw ideale shopper. Lekker veel ruimte voor al je dagelijkse spullen, maar zeker ook genoeg plek wat je onderweg nog allemaal tegen komt.

Shoppers zijn vaak ook uitermate geschikt om te fungeren als werktas. Er past gewoon een ordner of laptop in. Dan kom je zeker stijlvol voor de dag met je shopper tas.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Leren shoppers 

In onze collectie hebben we stijlvolle shoppers van eco leer, plantaardig gelooid leer en suède. Mooi om te zien en fijn om te hebben. Zeker als je zeker weet dat de makers van deze shopper tassen goed behandeld worden en eerlijk worden betaald. Daarnaast bieden we leuke shoppers waarin naast andere materialen zoals gerecyclede autoband, ook leer is verwerkt.

Shoppers met rits 

Naast dat je shopper mooi moet zijn, is het ook heel fijn wanneer er een goede rits in zit, zodat je veilig over straat kunt. Bijna al onze shoppers hebben dan ook een goede rits. Bij elke shopper tas staat dit duidelijk beschreven.

Duurzame en fairtrade producten

Onze shoppers moeten voor mooi en stijlvol zijn, maar daarnaast is het een must dat ze duurzaam geproduceerd zijn. Al onze artikelen zijn in elk geval gemaakt door mensen die goed behandeld en eerlijk betaald worden. Bovendien selecteren we voor onze eco webwinkel zoveel mogelijk duurzame materialen, zoals eco leer, gerecyclede materialen als autoband, vrachtwagenzeil, reclamebanners, oude leren jassen en zelfs aluminium bliklipjes. Maar ook handgeweven stoffen van katoen en jute. Aan de linkerzijde van onze webwinkel kun je selecties maken op duurzaamheid en materiaal.