• Unieke eco & fair collectie
 • Vóór 17:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

Papieren kerstster Ø 60 cm Sumana - incl. verlichtingsset

 • Merk: MoreThanHip
 • Duurzaamheid: eerlijke handel, handwerk, vegan
 • Kleur: cream, grijs, rood, turkoois, wit
 • Materiaal: papier
 • Afmetingen: 60 x 60 x 21
€ 19,95

Voor bedrijven en instellingen biedt MoreThanHip speciale prijzen bij afname van grotere aantallen.

Ben je hierin geïnteresseerd en wil je een offerte ontvangen? Vul dan hieronder de naam van het artikel (of verschillende artikelen) en het gewenste aantal. Ook kun je hier extra wensen aangeven, zoals het aanbrengen van logo’s, verpakking en kaartjes.

Stuur je aanvraag in en je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Ga naar de contact pagina
Voeg toe aan verlanglijst
 • Unieke eco & fair collectie
 • Gratis verzenden v.a. €35,-
  België vanaf €50,-
 • Vóór 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden
 • 30 dagen retourtermijn
 • Persoonlijke service
  bel: +31 (0)348 - 470140

Omschrijving:

7-puntige kerstster van handgeschept papier met verlichting - diameter 60cm

Het einde van het jaar is de periode om het in huis gezellig te maken met kerstversieringen en verlichting. Deze handgemaakte 7-puntige papieren ster uit India draagt zeker bij aan de feestvreugde.

De Sumana is gemaakt van handgeschept papier, waarop een kringelend patroon van gaatjes en borduurwerk in de kleur van het papier en met gouddraad is gemaakt.

In daglicht is deze papieren kerstster al prachtig. Maar als de ster verlicht is komt zowel de structuur van het handgeschepte papier als het gaatjespatroon tot leven. Het verschil kun je goed zien aan de foto's: met een zwarte achtergrond is de ster verlicht; met witte achtergrond onverlicht.

Bovendien, in het echt is deze ster nog veel mooier dan op de foto’s.

Highlights:
● Materiaal: papier
● Afmetingen: diameter 60 cm
● Inclusief verlichtingssetje (3 meter snoer met stekker, schakelaar en kleine fitting)
● Eerlijk geproduceerd handwerk uit India
● Ook verkrijgbaar in andere kleuren

Ook voor feesten, slaap- en kinderkamers

Natuurlijk denk je bij een papieren ster in eerste instantie aan kerstdecoratie, maar je kunt er ook het hele jaar door plezier aan beleven. Bijvoorbeeld in een slaap- of kinderkamer. En zelfs in de zomer als sfeerverlichting tijdens een tuinfeest.

Eenvoudig op te hangen

De kerstster wordt plat verpakt toegestuurd en is eenvoudig en snel uit te klappen en te sluiten met behulp van de schuifknoop. Een gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd. Tip: bewaar het doosje om de ster na de feestdagen in te bewaren tot volgend jaar.

Inclusief verlichtingssetje

De ster wordt geleverd inclusief verlichtingsset. Dit bestaat uit een wit snoer van 3 meter met stekker en een kleine fitting (E14). Een lampje wordt niet meegeleverd. Je kunt elk lampje met een kleine fitting gebruiken. Wij adviseren hiervoor een LED-lampje van 2 of 3 Watt.

Eerlijk geproduceerd in India

De productie van de kerststerren vindt plaats in een bedrijf in India met circa 40 vaste medewerkers. Dit bedrijf hanteert normale werktijden en betaalt eerlijke lonen. Er is geen kinderarbeid of dwangarbeid en er wordt gezorgd voor veilige en gezonde werkomstandigheden. Het bedrijf is gecertificeerd door het Business Social Compliance Initiative (BSCI), dat jaarlijks een audit uitvoert.


Merk: MoreThanHip

MoreThanHip collectie

Onder onze eigen merknaam MoreThanHip brengen wij een steeds grotere collectie mode- en woonaccessoires op de markt. De meeste van deze artikelen maken deel uit van een collectie, bijvoorbeeld autoband, ecoleer of vrachtwagenzeil.

Maar tijdens het sourcen van nieuwe producten komen we ook regelmatig artikelen tegen die geen complete collectie vormen, maar die we wel graag opnemen. Gewoon omdat het zo’n mooi artikel is, van een bijzonder materiaal of met een heel goed achtergrondverhaal.

Net als al onze andere artikelen voldoen deze aan onze voorwaarden. Dit betekent in de eerste plaats dat het ontwerp mooi is en de kwaliteit goed. Daarnaast zijn zij altijd het resultaat van eerlijke handel of fair trade in combinatie met recycling, hergebruik, natuurlijke materialen of handwerk.

Kortom, trendy en originele must-haves en cadeaus met altijd een goed verhaal. En voor een aantrekkelijke prijs.