• Unieke eco & fair collectie
 • Vóór 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden
 • Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

Paper Vase Cover klein Dutch Design - veel varianten

 • Merk: Pepe-Heykoop
 • Duurzaamheid: eerlijke handel, gerecycled/ge-upcycled, handwerk, vegan
 • Kleur: multicolour
 • Materiaal: papier

Voor bedrijven en instellingen biedt MoreThanHip speciale prijzen bij afname van grotere aantallen.

Ben je hierin geïnteresseerd en wil je een offerte ontvangen? Vul dan hieronder de naam van het artikel (of verschillende artikelen) en het gewenste aantal. Ook kun je hier extra wensen aangeven, zoals het aanbrengen van logo’s, verpakking en kaartjes.

Stuur je aanvraag in en je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Ga naar de contact pagina
Voeg toe aan verlanglijst
 • Unieke eco & fair collectie
 • Gratis verzenden v.a. €35,-
  België vanaf €50,-
 • Vóór 17:00 besteld,
  zelfde (werk)dag verzonden
 • 30 dagen retourtermijn
 • Persoonlijke service
  bel: +31 (0)348 - 470140

Omschrijving:

Pepe Heykoop's small Paper vase cover - Stijlvol vormgegeven, kleine vouwvaas - handgemaakt in India

Met de ‘Paper Vase Cover small ’  - het kleine broertje van de gewone Paper Vase Cover- van Pepe Heykoop creëer je in een handomdraai zelf een moderne kleine designvaas. Deze papieren vouwvaas past over kleine lege flessen of een glas en is door de voorgevouwen driehoekstructuur op vele manieren te modelleren. 

Highlights
● Materiaal: gecoat gerecycled papier
● Afmetingen envelop: 18,4 x 11,8 cm
● Afmetingen vaas: 29 cm hoog x 12 tot 12,5 cm breed
● Keuze uit vele varianten
● Eerlijk geproduceerd in India
● Dutch design

Tip: ideaal als brievenbuscadeau! 

De vouwvaas wordt geleverd in een prachtige envelop van hetzelfde materiaal: dik gerecycled papier met een matte coating. Door de papieren hoes te vormen langs de voorgevouwen lijntjes vouw je eigen designvaas. Bijzonder door zijn eenvoud en verfrissende uitstraling. Bovendien wordt de hoes zelf niet nat en is dus onbeperkt te gebruiken.

Merk: Pepe-Heykoop

Pepe Heykoop & Tiny Miracles

Hoe kun je een straatarme gemeenschap in een Indiase miljoenenstad helpen om hun armoedecirkel te doorbreken en hun eigen duurzame levensonderhoud creëren?

Tiny Miracles doet dit door voor vrouwen uit de Pardeshi-gemeenschap in Mumbai (India) eerlijk betaald werk te creëren. Maar ook door onderwijs en gezondheidszorg te geven, waardoor zij meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn krijgen.

“Geld geven werkt niet, werk geven wel”

De belangrijkste ambitie van Tiny Miracles is om de Pardeshi binnen 10 jaar volledig zelfstandig te maken. Met als uitgangspunt dat geld geven op de lange termijn gewoon niet werkt. Wat wel werkt: deze mensen een doel in het leven geven plus de hulpmiddelen om  self supporting te worden. Daarom zijn echte banen zo ongelooflijk belangrijk.

Tiny Miracles werd opgericht door Laurien Meuter en haar neef en ontwerper Pepe Heykoop. Hij ontwikkelde een reeks hoogwaardige design-artikelen die gemakkelijk door de (meestal ongeletterde en onopgeleide) vrouwen zijn te vervaardigden. 

Fair Trade successtory
Het is een mechanisme dat twee kanten op werkt. Enerzijds mooie producten die worden verkocht in musea en high end winkels over de hele wereld. Aan de andere kant een groeiend aantal arbeidskrachten binnen de Pardeshi gemeenschap. Sinds de start van Tiny Miracles in 2014 is het aantal vrouwen met een full-time baan gegroeid tot 2000 vrouwen vandaag.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.
Pak je korting!