Tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Klantenservice

Het verhaal van MoreThanHip

‘Mooie producten met een goed verhaal.’
Dat is kort gezegd de insteek van MoreThanHip. Daarmee zijn wij – Ingrid en Kees Meijer – in 2007 onze webshop gestart. Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben we een groot assortiment eco & fair design mode- en woonaccessoires opgebouwd. 

Lees verder

Contactgegevens

MoreThanHip
Keizerstraat 28A
3417EB Montfoort
tel.: 0348 - 470140
e-mail: info[at]morethanhip.nl


Unieke eco & fair collectie

Vóór 17:00 uur besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

 

Paper vase cover - Dutch designvaas - Bauhaus

 • Merk: Pepe-Heykoop
 • Duurzaamheid: eerlijke handel, gerecycled/ge-upcycled, goed doel, handwerk, vegan
 • Kleur: wit
 • Materiaal: papier
 • Levertijd: Helaas uitverkocht
€ 19,00

Voor bedrijven en instellingen biedt MoreThanHip speciale prijzen bij afname van grotere aantallen.

Ben je hierin geïnteresseerd en wil je een offerte ontvangen? Vul dan hieronder de naam van het artikel (of verschillende artikelen) en het gewenste aantal. Ook kun je hier extra wensen aangeven, zoals het aanbrengen van logo’s, verpakking en kaartjes.

Stuur je aanvraag in en je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Ga naar de contact pagina
 • Unieke eco & fair collectie
 • Gratis verzenden v.a. €35,-
  België vanaf €50,-
 • Voor 17:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
 • 30 dagen retourtermijn
 • Gratis cadeauservice
 • Persoonlijke service
  bel: +31 (0)348 - 470140
Voeg toe aan verlanglijst

Omschrijving:

Dutch design vouwvaas van Pepe Heykoop - handmade in India

Met de ‘Paper Vase Cover’ creëer je in een handomdraai zelf een moderne designvaas. Deze papieren vouwvaas past over bijna iedere lege fles en is door de voorgevouwen driehoekstructuur op vele manieren te modelleren.

Highlights:
● Materiaal: gecoat gerecycled papier
● Afmetingen envelop: 21 x 28,5 cm
● Afmetingen vaas: 49,5 cm hoog x 22 tot 25,5 cm breed
● Keuze uit vele varianten

Vouw je eigen designvaas
De vouwvaas wordt geleverd in een prachtige envelop van hetzelfde materiaal: dik gerecycled papier met een matte coating. Door de papieren hoes te vormen langs de voorgevouwen lijntjes vouw je eigen designvaas. Bijzonder door zijn eenvoud en verfrissende uitstraling. Bovendien wordt de hoes zelf niet nat en is dus onbeperkt te gebruiken.

Koninklijk bezoek Willem-Alexander en Máxima
In oktober 2019 heeft het koninklijk paar tijdens hun staatsbezoek aan India, Tiny Miracles in Mumbai bezocht.

De stichting heeft tot doel om kansarme vrouwen uit de cirkel van armoede te laten komen door designproducten te maken en te verkopen. Daaraan gekoppeld gaan werknemers verplichtingen aan over het gebruik van hun inkomen, zodat ze sparen en geld besteden aan onder meer onderwijs en gezondheidszorg.

Mensen leren hoe ze met geld om moeten gaan sluit heel goed aan op de interesses en de passie van koningin Máxima.

Design: Pepe Heykoop
De Paper Vase Cover is een ontwerp van de Nederlandse designer Pepe Heykoop en is bekroond met de Interieur Innovatie Award 2013 op de internationale designbeurs imm Köln.

Merk: Pepe-Heykoop

Pepe Heykoop & Tiny Miracles

Hoe kun je een straatarme gemeenschap in een Indiase miljoenenstad helpen om hun armoedecirkel te doorbreken en hun eigen duurzame levensonderhoud creëren?

Tiny Miracles doet dit door voor vrouwen uit de Pardeshi-gemeenschap in Mumbai (India) eerlijk betaald werk te creëren. Maar ook door onderwijs en gezondheidszorg te geven, waardoor zij meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn krijgen.

“Geld geven werkt niet, werk geven wel”

De belangrijkste ambitie van Tiny Miracles is om de Pardeshi binnen 10 jaar volledig zelfstandig te maken. Met als uitgangspunt dat geld geven op de lange termijn gewoon niet werkt. Wat wel werkt: deze mensen een doel in het leven geven plus de hulpmiddelen om  self supporting te worden. Daarom zijn echte banen zo ongelooflijk belangrijk.

Tiny Miracles werd opgericht door Laurien Meuter en haar neef en ontwerper Pepe Heykoop. Hij ontwikkelde een reeks hoogwaardige design-artikelen die gemakkelijk door de (meestal ongeletterde en onopgeleide) vrouwen zijn te vervaardigden. 

Fair Trade successtory
Het is een mechanisme dat twee kanten op werkt. Enerzijds mooie producten die worden verkocht in musea en high end winkels over de hele wereld. Aan de andere kant een groeiend aantal arbeidskrachten binnen de Pardeshi gemeenschap. Sinds de start van Tiny Miracles in 2014 is het aantal vrouwen met een full-time baan gegroeid tot 2000 vrouwen vandaag.