• Unieke eco & fair collectie
  • Vóór 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

Lovi - 3D designobjecten van duurzaam hout uit Finland

Lovi design is een Fins familiebedrijf waar ontwerpster Anne Paso de scepter zwaait. Haar ontwerpen worden uitsluitend in Finland gemaakt van hoge kwaliteit en 100% Fins berkentriplex met PEFC certificaat voor duurzame bosbouw.  Door het slimme gepatenteerde verbindingsysteem, zijn alle producten zonder gereedschap en lijm eenvoudig in elkaar te zetten.

Het resultaat zijn stijlvolle 3-dimensionale houten figuren in vele verschillende groottes, zoals kaarten met hartjes, vogels, zwaluwen, konijntjes en bomen. Erg leuk om cadeau te geven of te krijgen! En ze passen gewoon door de brievenbus.

Duurzame bosbouw en herbeplanting
Alle Lovi producten worden 100% gemaakt van gecertificeerd hout uit  duurzaam beheerde Finse bossen. Na het vellen wordt er weer herbeplant. Mede hierdoor groeit het bos in Noord-Europa harder aan dan dat het gekapt wordt.

Omdat Lovi graag wil dat dit in de rest van de wereld ook zo wordt, doneert het elk jaar 5000 bomen aan gebieden in de wereld waar nieuwe bomen heel hard nodig zijn. Bijvoorbeeld als gevolg van grote droogte, erosie en overstromingen.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.
Pak je korting!