Wegens vakantie worden alle bestellingen op zaterdag 26 september verstuurd. Als bedankje voor je geduld krijg je 15% korting met de code HOLIDAY

Set van twee handgemaakte kralenarmbanden - Teku - 3 kleuren

 • Merk: AuraQue
 • Duurzaamheid: eerlijke handel, handwerk, vegan
 • Kleur: goud, petrol, zwart
 • Materiaal: Overig (zie beschrijving)
€ 16,95

Voor bedrijven en instellingen biedt MoreThanHip speciale prijzen bij afname van grotere aantallen.

Ben je hierin geïnteresseerd en wil je een offerte ontvangen? Vul dan hieronder de naam van het artikel (of verschillende artikelen) en het gewenste aantal. Ook kun je hier extra wensen aangeven, zoals het aanbrengen van logo’s, verpakking en kaartjes.

Stuur je aanvraag in en je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Ga naar de contact pagina
Voeg toe aan verlanglijst
 • Unieke eco & fair collectie
 • Gratis verzenden v.a. €35,-
  België vanaf €50,-
 • Verzending op 26-09-2020
 • 30 dagen retourtermijn
 • Persoonlijke service
  bel: +31 (0)348 - 470140

Omschrijving:

Prachtige set kralenarmbanden met Nepalees patroon

Teku is een set van twee kralenarmbanden: één met een Nepalees patroon en één effen. Deze handgemaakte sieraden zijn 8 mm dik en ontworpen om zacht over je hand naar je pols te rollen. De armbanden voelen heerlijk aan en zijn echt een sieraad om je arm.

Highlights:
• Afmetingen: 8 x 8 x 0,8 cm
 Materiaal buitenkant: glazen kralen
 Keuze uit verschillende kleuren
 Design: AuraQue

Eerlijk geproduceerd handwerk uit Nepal

De kleine glazen 'pote'-kralen worden gebruikt om traditionele Nepalese kralenjuwelen te maken.

De Teku armbanden worden met de hand gemaakt door een team van Nepalese vrouwen. Zij werken vanuit huis zodat ze het maken van sieraden flexibel kunnen combineren met hun gezinsverplichtingen.

Merk: AuraQue

Luxe eco accessoires
AuraQue accessoires oefenen zowel op de modebewuste en als de eco-bewuste consument een grote aantrekkingskracht uit, door het gebruik van contrasterende materialen - zoals luxe leder en plantaardig geverfde garens en weefsels – resulterend in eigentijdse producten van hoge kwaliteit.

Prijswinnend design
AuraQue werd opgericht in 2008 door Laura Queening, na het succes van haar afstudeercollectie tijdens de prestigieuze Drapers Awards. Laura besloot om de gelegenheid aan te pakken om AuraQue accessoires te ontwikkelen, die zijn vervaardigd volgens de IFAT fair trade richtlijnen, met als doel om maatschappelijk verantwoorde productie en het toepassen van principes van eerlijke handel in ontwikkelingslanden te bevorderen.

Eerlijke productie in Nepal
Laura besloot zich te richten op eerlijke productie in Nepal, waar zij in 2003 had gewoond. De lancering van AuraQue stelde haar in staat haar passie voor design te combineren met ethische principes. Alle AuraQue materialen zijn afkomstig uit Nepal en van lokale producenten, in samenwerking met de Nepalese Fair Trade Group. Op deze manier werkt AuraQue samen met de Nepalese Leprosy Trust, een organisatie die de werkgelegenheid en ondersteuning biedt aan mensen die gehandicapt zijn door deze ziekte en die anders geïsoleerd van hun gemeenschap zouden kunnen raken.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.
Pak je korting!