• Unieke eco & fair collectie
 • Vóór 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden
 • Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

Luxe houten pen Pocket Uno - gekalkte esdoorn vintage metaal

 • Merk: e+m
 • Duurzaamheid: handwerk, natuurlijk, vegan
 • Kleur: bruin
 • Materiaal: hout, metaal
 • Afmetingen: 11,5 x 1,2 cm
 • Levertijd: vóór 17:00 uur besteld = zelfde (werk)dag verstuurd
€ 65,00

Voor bedrijven en instellingen biedt MoreThanHip speciale prijzen bij afname van grotere aantallen.

Ben je hierin geïnteresseerd en wil je een offerte ontvangen? Vul dan hieronder de naam van het artikel (of verschillende artikelen) en het gewenste aantal. Ook kun je hier extra wensen aangeven, zoals het aanbrengen van logo’s, verpakking en kaartjes.

Stuur je aanvraag in en je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Business Contact


Voeg toe aan verlanglijst
 • Unieke eco & fair collectie
 • Gratis verzenden v.a. €35,-
  België vanaf €50,-
 • Vóór 17:00 besteld,
  zelfde (werk)dag verzonden
 • Persoonlijke service
  bel: +31 (0)348 - 470140

Omschrijving:

Mooie handgemaakte luxe houten pen van gekalkte esdoorn met vintage metaal

De Pocket Uno van E+M Holzprodukte is een stijlvolle houten balpen met een houten knop en een precies afgesteld drukmechanisme.

Deze pen heeft een stijlvol, modern design en ligt heerlijk in de hand.

Highlights
● Ambachtelijk en duurzaam geproduceerd in Duitsland
● Voorzien zwartschrijvende D-1 vulling
● Afmetingen: 11,5 x 1,2 cm
● Ook verkrijgbaar in gekalkte esdoorn met vintage bruine metaaldelen
● In geschenkverpakking

e+m Holzproducte
Deze pen is handgemaakt in door e+m Holzproducte in Duitsland, dat hoogwaardige houten schrijfwaren produceert volgens ambachtelijke tradities. Het bedrijf is FSC-gecertificeerd en streeft naar zo duurzaam mogelijke producten en productiemethoden.

Merk: e+m

Mooie schrijfinstrumenten, duurzaam gemaakt van massief hout en vervaardigd met oog voor detail. Dat zijn de pennen en vulpotloden van e + m Holzprodukte.

Geschiedenis
De geschiedenis van e + m Holzprodukte gaat terug tot 1899. Vanaf de oprichting specialiseerde het zich in penhouders en werd de grootste fabrikant daarvan in Duitsland. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de productie volledig vernietigd en na de oorlog richtte het bedrijf zich eerst voornamelijk technisch houtdraaiwerk.

Ambachtelijke tradities
In 1983 is de productie van houten schrijfinstrumenten echter opnieuw opgestart. Met als uitgangspunt om de oude ambachtelijke tradities levend te houden en om te vormen tot een moderne productieproces.

Duurzaam natuurproduct
e + m Holzprodukte verwerkt meer dan 20 verschillende houtsoorten, waarvan het meeste uit Europa komt. Duurzaamheid heeft daarbij hoge prioriteit. Het bedrijf is FSC-gecertificeerd om jou de zekerheid van gecontroleerde duurzaamheid te geven. De certificeringsketen loopt van de bossen tot de houtzagerij en tot aan de verwerking.

Zorg voor kwaliteit
Duurzaamheid betekent ook dat je een hoogwaardig houtproduct krijgt waar je lang van kunt genieten. Daarom ondergaan de bossen een aantal productie- en inspectiestappen die de kwaliteit waarborgen. Ze worden bijvoorbeeld maximaal twee jaar bewaard om ze goed te laten opdrogen. Mahonie en olijfhout moeten langer drogen, tot zeven jaar.

Het resultaat is een breed assortiment houten balpennen en vulpotloden, dat zich onderscheid door uitgekiend ontwerp, duurzame materialen en een uitstekende afwerking. Kortom, hoge kwaliteit tot in elk detail. 

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.
Pak je korting!