• Unieke eco & fair collectie
 • Vóór 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden
 • Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-

Luxe houten pen Fellow - licht eiken

 • Merk: e+m
 • Duurzaamheid: handwerk, natuurlijk, vegan
 • Kleur: bruin
 • Materiaal: hout, metaal
 • Afmetingen: 14 x 1,6 cm
 • Levertijd: vóór 17:00 uur besteld = zelfde (werk)dag verstuurd
€ 29,95

Voor bedrijven en instellingen biedt MoreThanHip speciale prijzen bij afname van grotere aantallen.

Ben je hierin geïnteresseerd en wil je een offerte ontvangen? Vul dan hieronder de naam van het artikel (of verschillende artikelen) en het gewenste aantal. Ook kun je hier extra wensen aangeven, zoals het aanbrengen van logo’s, verpakking en kaartjes.

Stuur je aanvraag in en je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Business Contact


Voeg toe aan verlanglijst
 • Unieke eco & fair collectie
 • Gratis verzenden v.a. €35,-
  België vanaf €50,-
 • Vóór 17:00 besteld,
  zelfde (werk)dag verzonden
 • Persoonlijke service
  bel: +31 (0)348 - 470140

Omschrijving:

Stijlvolle, handgemaakte houten balpen van eikenhout

De Fellow is een houten balpen met een strakke, moderne vormgeving. Het huis is gemaakt van licht, ongekleurd eikenhout met een natuurlijke uitstraling.

Het ontwerp van de Fellow mag je rustig robuust noemen met een dikte van 16 mm en de grote drukknop. Vooral mensen die graag met een dikke pen schrijven zullen dit enorm waarderen. Bovendien voelt het hout zacht en licht stroef aan, waardoor de pen heerlijk schrijft. 

Highlights
● Ambachtelijk en duurzaam geproduceerd in Duitsland
● Materialen: metaal en eikenhout uit duurzame bosbouw
● Voorzien van zwartschrijvende Parker vulling 
● Afmetingen: 140 x 16 mm
● Verkrijgbaar in drie kleuren: zebrano naturel, zebrano marron en licht eiken
● In geschenkverpakking

e+m Holzproducte
De Fellow is handgemaakt in door e+m Holzproducte in Duitsland, dat hoogwaardige houten schrijfwaren produceert volgens ambachtelijke tradities. Het bedrijf is FSC-gecertificeerd en streeft naar zo duurzaam mogelijke producten en productiemethoden.

Modern mechanisme
De pen is uitgerust met een modern drukknopmechanisme en voorzien van een clip. De vulling is een standaard Parkervulling die je gemakkelijk kunt vervangen.

Merk: e+m

Mooie schrijfinstrumenten, duurzaam gemaakt van massief hout en vervaardigd met oog voor detail. Dat zijn de pennen en vulpotloden van e + m Holzprodukte.

Geschiedenis
De geschiedenis van e + m Holzprodukte gaat terug tot 1899. Vanaf de oprichting specialiseerde het zich in penhouders en werd de grootste fabrikant daarvan in Duitsland. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de productie volledig vernietigd en na de oorlog richtte het bedrijf zich eerst voornamelijk technisch houtdraaiwerk.

Ambachtelijke tradities
In 1983 is de productie van houten schrijfinstrumenten echter opnieuw opgestart. Met als uitgangspunt om de oude ambachtelijke tradities levend te houden en om te vormen tot een moderne productieproces.

Duurzaam natuurproduct
e + m Holzprodukte verwerkt meer dan 20 verschillende houtsoorten, waarvan het meeste uit Europa komt. Duurzaamheid heeft daarbij hoge prioriteit. Het bedrijf is FSC-gecertificeerd om jou de zekerheid van gecontroleerde duurzaamheid te geven. De certificeringsketen loopt van de bossen tot de houtzagerij en tot aan de verwerking.

Zorg voor kwaliteit
Duurzaamheid betekent ook dat je een hoogwaardig houtproduct krijgt waar je lang van kunt genieten. Daarom ondergaan de bossen een aantal productie- en inspectiestappen die de kwaliteit waarborgen. Ze worden bijvoorbeeld maximaal twee jaar bewaard om ze goed te laten opdrogen. Mahonie en olijfhout moeten langer drogen, tot zeven jaar.

Het resultaat is een breed assortiment houten balpennen en vulpotloden, dat zich onderscheid door uitgekiend ontwerp, duurzame materialen en een uitstekende afwerking. Kortom, hoge kwaliteit tot in elk detail. 

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.
Pak je korting!