• Unieke eco & fair collectie
  • Vóór 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland v.a. €35,-


Campinggeluk, een sprankelende zomerroman over het échte Hollandse campingleven

Hartverwarmend, hilarisch, herkenbaar: Campinggeluk is de eerste feel-good roman van schrijfster Marjoleine Tel over het échte Hollandse campingleven.

Duik in Campinggeluk (van de pers gerold in het campingseizoen 2014), een heerlijk feelgood verhaal: boordevol humor en romantiek en een tikkie ondeugend.

Kamperen? Iedereen heeft er iets mee of tégen
Wendy, al jaren genietend op camping de Zandrand met man en puberzoon, is onaangenaam verrast wanneer in de oude caravan naast haar een nogal frivole buurvrouw intrekt: Linda. Twee weken kamperen ‘tussen deze verzameling klompendragers’ is de enige vakantie die Linda zich met haar twee zoontjes na haar scheiding kan veroorloven.

Tussen zeskamp, bingo en tropical party ontdekken de noodgedwongen buurvrouwen dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze dachten. Zoals hun verwoede jacht op campinggeluk, een speurtocht waarin de campingdirecteur zijn heel vastberaden rol speelt.

Koop nu voor € 4,95 bij een MoreThanHip hangmat (normale prijs € 14,95)

Bestel Campinggeluk nu om straks urenlang te genieten van het heerlijk romantische campingavontuur. Of geef Campinggeluk cadeau: aan je kampeerverslaafde moeder of buurvrouw of juist die vriendin die zweert bij hotels!

Alleen bij MoreThanHip met € 10,- korting bij de aankoop van een hangmat! Bestel nu

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen.
en krijg gelijk 5% korting op je volgende bestelling.
Pak je korting!