Skip to Store Area:
  • Unieke Eco & Fair collectie
  • Vóór 17:00 besteld = zelfde (werk)dag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland v.a. € 35,-
MoreThanHip_English MoreThanHip_Nederlands Deine Adresse f�r �kologisches & faires Design!
Webshop Keurmerk

tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Retourneren

Ruilen of retourneren
Niet helemaal tevreden over je bestelling? Binnen 14 dagen na ontvangst kun je producten zonder opgaaf van reden retourneren waarna wij het aankoopbedrag volledig terugbetalen. De kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de koper.

Retourzendingen worden als volgt in behandeling genomen:

  1. Stuur een e-mail naar info [at] morethanhip [dot] nl.
  2. Vermeld in de e-mail het ordernummer.
  3. Verpak het onbeschadigde product (bij voorkeur in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging bij terugsturen wordt vermeden.
  4. Sluit de factuur of het ingevulde herroepingsformulier bij, zodat wij de afzender kunnen herkennen.
  5. Stuur het terug naar: MoreThanHip, Keizerstraat 28A, 3417 EB Montfoort
  6. Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument ons de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden om het product zelf af te halen, wachten wij met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
  7. Indien sprake is van het gedeeltelijk retourneren van een bestelling en het totaalbedrag van de artikelen die de consument behoudt lager wordt dan € 35,-, dan brengen wij de € 2,95 verzendkosten in rekening die normaal gelden voor bestellingen tot € 35,-. De verzendkosten worden in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

Wil je een product ruilen, dan ontvangen wij ook graag even een mailtje. Kosten voor het retourzenden zijn voor koper. Het opnieuw sturen van het nieuwe product nemen wij voor onze rekening.

Klachten en garantie
Wij hanteren een beperkte garantietermijn van 1 jaar na aankoopdatum voor defecten aan materialen. Tijdens deze garantieperiode zullen we, volgens onze keuze, het product herstellen of vervangen op voorwaarde dat het product naar MoreThanHip wordt teruggezonden (samen met het originele aankoopbewijs of dat van onze wederverkoper). Deze garantie dekt niet de schade die het resultaat is van een ongeluk, slecht gebruik of normale slijtage of diefstal.

In alle gevallen worden reële klachten direct opgelost. Neem na vaststelling van de klacht direct contact met ons op door te mailen naar info [at] morethanhip [dot] nl.

Bovendien zijn wij aangesloten bij het