Skip to Store Area:
  • Unieke Eco & Fair collectie
  • Vóór 17:00 besteld = zelfde (werk)dag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland v.a. € 35,-
MoreThanHip_English MoreThanHip_Nederlands Deine Adresse f�r �kologisches & faires Design!
Webshop Keurmerk

tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

Lovi design

Artikelen 1 tot 9 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Lovi - 3D designobjecten van duurzaam hout uit Finland

Lovi design is een Fins familiebedrijf waar ontwerpster Anne Paso de scepter zwaait. Haar ontwerpen worden uitsluitend in Finland gemaakt van hoge kwaliteit en 100% Fins berkentriplex met PEFC certificaat voor duurzame bosbouw.  Door het slimme gepatenteerde verbindingsysteem, zijn alle producten zonder gereedschap en lijm eenvoudig in elkaar te zetten.

Het resultaat zijn stijlvolle 3-dimensionale houten figuren in vele verschillende groottes, zoals kaarten met hartjes, vogels, zwaluwen, konijntjes en bomen. Erg leuk om cadeau te geven of te krijgen! En ze passen gewoon door de brievenbus.

Duurzame bosbouw en herbeplanting
Alle Lovi producten worden 100% gemaakt van gecertificeerd hout uit  duurzaam beheerde Finse bossen. Na het vellen wordt er weer herbeplant. Mede hierdoor groeit het bos in Noord-Europa harder aan dan dat het gekapt wordt.

Omdat Lovi graag wil dat dit in de rest van de wereld ook zo wordt, doneert het elk jaar 5000 bomen aan gebieden in de wereld waar nieuwe bomen heel hard nodig zijn. Bijvoorbeeld als gevolg van grote droogte, erosie en overstromingen.