Skip to Store Area:
 • Unieke Eco & Fair collectie
 • Vóór 17:00 besteld = zelfde (werk)dag verzonden
 • Gratis verzending in Nederland v.a. € 35,-
MoreThanHip_English MoreThanHip_Nederlands Deine Adresse f�r �kologisches & faires Design!
Webshop Keurmerk

tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt

MoreThanHip Klantenservice

Vragen?
Voor voorraadinformatie of andere vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer +31 348 470140 (op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur). Of stuur een mail naar info [at] morethanhip [dot] nl.

Cadeauservice
Wil je iemand verrassen met een artikel uit onze webshop? Dat kan! Geef aan dat je bestelling een cadeau is en naar welk adres het moet worden verzonden. Verzin er een boodschap bij (via "gift options tijdens het bestellen) en wij zorgen voor een kaartje bij het feestelijk ingepakte cadeau.

Ruilen of retourneren
Niet helemaal tevreden over je bestelling? Binnen 14 dagen na ontvangst kun je producten zonder opgaaf van reden retourneren waarna wij het aankoopbedrag direct terugbetalen. De kosten en risico voor retourzendingen zijn voor rekening van de koper.

Wanneer je vóór aankoop (of binnen 2 dagen na bestelling) even aangeeft dat het een cadeau voor een ander betreft, kunnen we altijd even overleggen over een aangepaste retourtermijn!

Retourzendingen worden als volgt in behandeling genomen:

 1. Stuur een e-mail naar info [at] morethanhip [dot] nl.
 2. Vermeld in de e-mail het ordernummer.
 3. Verpak het onbeschadigde product (bij voorkeur in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging bij terugsturen wordt vermeden.
 4. Sluit de factuur of het ingevulde herroepingsformulier bij, zodat wij de afzender kunnen herkennen.
 5. Stuur het terug naar: MoreThanHip, Keizerstraat 28A, 3417 EB Montfoort
 6. MoreThanHip vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument ons de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
 7. Indien sprake is van het gedeeltelijk retourneren van een bestelling en het totaalbedrag van de artikelen die de consument behoudt lager wordt dan € 35,-, dan brengen wij de € 2,95 verzendkosten in rekening die normaal gelden voor bestellingen tot € 35,-. De verzendkosten worden in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

Wil je een product ruilen? Ook dan ontvangen wij graag even een mailtje. Kosten en risico voor het retourzenden zijn voor koper. Het opnieuw sturen van het nieuwe product nemen wij voor onze rekening.

Klachten en garantie
Wij hanteren een beperkte garantietermijn van 1 jaar na aankoopdatum voor defecten aan materialen. Tijdens deze garantieperiode zullen we, volgens onze keuze, het product herstellen of vervangen op voorwaarde dat het product naar MoreThanHip wordt teruggezonden (samen met het originele aankoopbewijs of dat van onze wederverkoper). Deze garantie dekt niet de schade die het resultaat is van een ongeluk, slecht gebruik of normale slijtage of diefstal.

In alle gevallen worden reële klachten direct opgelost. Neem na vaststelling van de klacht direct contact met ons op door te mailen naar info [at] morethanhip [dot] nl.

 

MoreThanHip is aangesloten bij Webshop Keurmerk

      Veilig en betrouwbaar

 


Indien u winkelt bij een aangesloten webwinkel weet u als consument dat:

 • U veilig kunt betalen
 • U zeker weet bij welk bedrijf u winkelt
 • Uw privacy gewaarborgd is
 • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
 • De Keurmerk-code door een winkel moet worden nageleefd
 • U een afkoelingsperiode van 14 dagen heeft in plaats van de wettelijke 7 dagen

Met andere woorden, dat u veilig en betrouwbaar kunt winkelen op internet.